Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 - ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑΣε εξέλιξη είναι η παγκόσμια καμπάνια για τα δελφίνια, που ξεκίνησε με ιδέα της Shona Lewendone, για να πιεστεί η Ιαπωνία να σταματήσει τη σφαγή μέσω της μη διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχει μείνει μόνο 1 ημέρα μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2013, όπου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τη διάσωση των δελφινιών και θα γίνουν ειρηνικές διαδηλώσεις έξω από Πρεσβείες και Προξενεία της Ιαπωνίας από τις 12 π.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. σε πάρα πολλές χώρες.  Στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από τις 11 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ. έξω από την Ιαπωνική Πρεσβεία στο Χαλάνδρι, Εθνικής Αντίστασης 46.
 Η προσπάθεια γίνεται για την αφύπνιση του κόσμου για τη βάρβαρη σφαγή και αιχμαλωσία των δελφινιών στο Taiji Japan και το κυνήγι φαλαινών. Οι φωνές όλων μας πρέπει να ακουστούν, πριν η αντιπροσωπεία της Διεθνής Ολυμπιακής Επιτροπής (International Olympic Committee) φτάσει για επιθεώρηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Τόκυο στις 4 Μαρτίου 2020. Να διασφαλίσουμε ότι η International Olympic Committee δεν θα αγνοήσει τα γεγονότα με τα δελφίνια και τις φάλαινες, που εγκρίνει η Ιαπωνική Κυβέρνηση, και θα σκεφτούν την υποψηφιότητα του Τόκυο το 2020.
Όπως δηλώνουν όλοι και συνυπογράφουν στη καμπάνια με κανέναν τρόπο δεν μποϊκοτάρουν την Ιαπωνία και δεν υπάρχει κανένας αρνητισμός απέναντι στον Ιαπωνικό λαό. Οι εκδηλώσεις αυτές στόχο έχουν τους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη σφαγή των δελφινιών και το κυνήγι φάλαινας, αλλά επιλέγουν να μην δώσουν έναν τέλος. Στη καμπάνια υποστηρίζουν όποιον θελήσει να συμμετέχει στις εκδηλώσεις ή να δημιουργήσει μια εκδήλωση για αυτόν το σκοπό.  Ονομάστε το event σας ' GLOBAL Taiji Action Day _____ - OLYMPIC CHALLENGE'  βάζοντας το μέρος διεξαγωγής της εκδήλωσης στο κενό και ακολουθήστε τις οδηγίες, που σας προσφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου