Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η ΓΩΓΩ ΒΑΓΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Mrs Globe 2017 ΣΤΗ ΚΙΝΑ


Η Γωγώ Βαγενά είναι τραγουδίστρια με εξαιρετική φωνή και πολύ όμορφη. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτή τη γνωριμία, καθώς είναι κι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σε λίγες μέρες θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Mrs Globe 2017! Είναι ο μοναδικός Παγκόσμιος επίσημος διαγωνισμός για υποψήφιες άνω των 25 ετών, στην πλειοψηφία τους παντρεμένες και με παιδιά. Ο τελικός του φετινού διαγωνισμού Mrs Globe 2017 θα διεξαχθεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Shenzhen της Κίνας.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν λίγες μέρες στην υπερσύγχρονη Σενζέν βόρεια του Χονγκ Κονγκ και θα ξεκινήσουν από τις 4 Δεκεμβρίου, όπου συμμετέχουν 72 χώρες! Παρεμπιπτόντως η πόλη Shenzhen και η Silicon Valley “συγχωνεύτηκαν”, όπως λένε στην αγορά (One Giant Maker's Hub) σε μια γιγαντιαία αγοραστική περιοχή, που αποκαλούν 'Calichina', γιατί οι ιδέες και ο σχεδιασμός ξεκινάει από τη Καλιφόρνια (Κοιλάδα της Σιλικόνης) και η παραγωγή γίνεται στη Κίνα. Την περίοδο αυτή η δική μας Γωγώ προετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι σε άριστη κατάσταση, ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατόν.

Ο διαγωνισμός μετρά φέτος τον 21ο χρόνο διεξαγωγής του και οι υποψήφιες δεν είναι μόνο μοντέλα, αλλά οι περισσότερες είναι επαγγελματίες σε τομείς διαφορετικούς από το μόντελινγκ. Οι υποψήφιες, που είναι πάνω από 25 χρονών έχουν να επιδείξουν πολλές δεξιότητες, επιτυχίες, κουλτούρα, ταλέντα... ακόμη και αυτή την πλευρά τους ως ευτυχισμένες μητέρες και σύζυγοι! Από το 1996 ο θεσμός Mrs. Globe παράγει τις πιο αναγνωρίσιμες και διεθνώς δοξασμένες υποψήφιες misses στον κόσμο. 

Μέσα από αυτόν τον διεθνή διαγωνισμό γιορτάζουμε την ομορφιά, πολιτισμό κι επίσης τη φιλανθρωπία. Η Γωγώ Βαγενά δέχτηκε με ευχαρίστηση τη πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας για συμμετοχή στο διαγωνισμό Mrs Globe 2017 στο Shenzen. Στην γκαρνταρόμπα της θα έχει δημιουργίες του Θεόδωρου Τρανούλη. O οίκος Τρανούλη με ιστορία 30 χρόνων και πολλές επιτυχίες στο εξωτερικό, έντυσε φέτος και τη Star Hellas Μαρία Ψηλού στο διαγωνισμό επίσης στην Κίνα με δημιουργία του.

Λίγα βιογραφικά στοιχεία για τη Γωγώ, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα και μετά την αποφοίτησή της από το Λεόντειο Λύκειο Πατησίων ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Παράλληλα με τις σπουδές της παρακολούθησε μαθήματα σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών με την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου και ξεκίνησε και την επαγγελματική της ενασχόληση με το τραγούδι. Προσωπικά θαυμάζω πολύ τη φωνή της κι αξίζει να τη παρακολουθήσετε σε κάποια από τα μαγαζιά που εμφανίζεται κατά καιρούς.

Συμμετέχει συχνά σε συναυλίες. Επίσης παρακολούθησε μαθήματα κλασικού και μοντέρνου χορού για δέκα χρόνια. Μιλά αγγλικά και γαλλικά. Είναι μητέρα ενός κοριτσιού, της μικρής Πόλυς, εγγονή της αείμνηστης λαοφιλούς τραγουδίστριας Πόλυς Πάνου.
Ευχόμαστε στη Γωγώ Βαγενά να φέρει στην χώρα μας τη καλύτερη δυνατή θέση και πάντα να'χει επιτυχίες!


Γωγώ Βαγενά
facebook: https://www.facebook.com/vagena.gogo/
twitter: @gogovagena
instagram: gogovagena

www.mrsglobe.com






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου