Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Esthique - Natural Cosmetics - ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ


Οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου βρίσκονται στους πρόποδες του Ταϋγετου και Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας, όπου καλλιεργούνται ελιές ποικιλιών "Κορωνέϊκης" και "Καλαμών" με πλήρως βιολογικό τρόπο (ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ). Με τον Γιώργο Σακελλαρόπουλο, μας συνδέει μια φιλία χρόνων και λατρεύω το πάθος του για την ελιά και τα προϊόντα της. Ένα πάθος, που τον έχει οδηγήσει στο “άριστον” και τι να πει κανείς όταν τα προϊόντα του έχουν διακριθεί με 74 βραβεία από το 2012 ως το 2017! ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Με σεβασμό στη φύση και τη παράδοση προέκυψε ένας άριστος συνδυασμός με την σύγχρονη τεχνολογία. Στους βιολογικούς ελαιώνες με συνεχώς την αναζήτηση του καλύτερου για τα ελαιοπροϊόντα, με έρευνα και εξειδικευμένη τεχνογνωσία "απόσταξαν” όλα τα φυσικά συστατικά και τα "έκλεισαν ερμητικά" στις κατάλληλες συσκευασίες. Εκτός από τις διάφορες κατηγορίες λαδιού, ανέπτυξαν τα φυσικά καλλυντικά ARMONIA.

Η νέα σειρά Esthique - Natural Cosmetics αποτελείται από 21 προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος με βιολογικό ελαιόλαδο και συστατικά από τους Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου. Κρέμες φτιαγμένες με βιολογικό ελαιόλαδο και βαλσαμέλαιο φυσικής εξανθοσμιας, χειροποίητα σαπούνια, ποικιλία από πολύτιμα έλαια...

Οι ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΕΣ φτιάχνονται με βιολογικά συστατικά, όπως βαλσαμέλαιο, ελαιόλαδο, μέλι, κερί υψηλής καθαρότητας, γενικά υποαλλεργικά συστατικά, καθώς και πολύτιμα έλαια ανάλογα με τον τύπο κρέμας που θα επιλέξετε... δηλαδή τριαντάφυλλο, ρόδι, γιασεμί, λεβάντα, πορτοκάλι, μήλο, λεμόνι, φύλλα ελιάς ή φύλλα καρυδιάς, βιταμίνη Ε. Θα ανακαλύψετε σίγουρα τον τύπο κρέμας, που σας ταιριάζει αναζητώντας τις φυσικές τους ιδιότητες.

Η Βαλσαμοαλοιφή κεριου Esthique - Natural Cosmetics με έλαιο μήλου προτείνεται για ξηρή κι ευαίσθητη επιδερμίδα προσφέροντας φρεσκάδα και ενυδάτωση σε όλες τις ηλικίες - βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητα του, ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα. Προτείνεται για κρέμα νυκτός. Φυσικό προϊόν χωρίς γλουτένη και λακτόζη με γνωστοποίηση στον Ε.Ο.Φ. και έχοντας C.P.N.P. notification βάσει του Ευρωπαϊκού κανονισμού καλλυντικών. Αγνά προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα χωρίς να υπόκεινται δοκιμές σε ζώα.

Η σειρά καλλυντικών περιλαμβάνει 10 χειροποίητα φυσικά σαπούνια, που ενδείκνυνται για πρόσωπο και σώμα, αφού τα πολύτιμα έλαια τους περιέχουν περισσότερα από 500 βιο-ενεργά συστατικά, που μπορούν να δώσουν καλλυντικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Βοηθούν την αναδόμηση της επιδερμίδας, ιδανικά για το ταλαιπωρημένο δέρμα, το δέρμα με ρυτίδες, ενώ βοηθούν αρκετά σε περιπτώσεις δερματικών προβλημάτων λόγω της αγνότητας τους.

Η απαλή δύναμη της Φύσης στο δέρμα σας. Τα χειροποίητα σαπούνια προσδίδουν λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Θα τα βρείτε με λεβάντα, λεμόνι, ρόδι, αλόη, τριανταφυλλο, χαμομήλι – βρώμη, πορτοκάλι, μέλι & γάλα, γιασεμί και κανέλλα – πρόπολη! Σε ένα σαπούνι μπορείτε να βρείτε και δύο φυσικά στοιχεία ενωμένα. Το φυσικό σαπούνι με εκχύλισμα Αλόης και βιολογικό ελαιόλαδο είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν για πρόσωπο & σώμα για βαθιά περιποίηση.  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 2017

Esthique - Natural Cosmetics
5 Βαλσαμοαλοιφές κεριου + 5 Σαπούνια χειροποίητα + 3 Βαλσαμέλαια φυσικής εξανθοσμίας... αξίας 120 ευρώ... στην εκπληκτική τιμή των 65 ευρώ! ...με τα έξοδα αποστολής να συμπεριλαμβάνονται.

Πακέτο Προσφοράς Νοεμβρίου 2017 με 13 προϊόντα σε ειδική τιμή και με ένα μήνυμα στο inbox όλων των σελίδων ή με e-mail στο geosakel@gmail.com (λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου)

Το Πακέτο Προσφοράς Νοεμβρίου 2017 περιέχει:
--ΒΑΛΣΑΜΟΑΛΟΙΦΕΣ κεριου με πολύτιμα έλαια σε 5 τύπους (για πρόσωπο, σώμα και με εξαιρετικά αποτελέσματα ως κρέμα νυκτός)
1) ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ που απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, βοηθά να γίνει το δέρμα πιο νεανικό και λαμπερό, ενώ είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και προτείνετε για βαθιά ενυδάτωση.
2) ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ που προτείνετε για ξηροδερμία, για ηλιακά εγκαύματα, ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα, ενω απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, βοηθά στην επούλωση επιφανειακών πληγών και στα σπασμένα τριχοειδή.
3) ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ που προτείνετε για δερματικά προβλήματα, για εγκαύματα, για ακμή, για ραγάδες, για πανάδες ή διχρωμία του δέρματος, με εξαιρετικη αποτελεσματικοτητα σε μύκητες του δέρματος.
4) ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΕΛΙΟΥ που προσφέρει προστασία και ανάπλαση του δέρματος, είναι ιδανική για εγκαύματα, ουλές, ερεθισμούς και ενυδάτωση για όλες τις ηλικίες
5) ΜΕ ΦΥΛΛΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ που βοηθά στα εκζέματα και σε διάφορες μορφές δερματικών παθήσεων, ενώ ανακουφίζει το ερεθισμένο δέρμα.

-- ΣΑΠΟΥΝΙΑ χειροποίητα σε 5 τύπους (για πρόσωπο και σώμα)
1) ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΡΟΔΙΟΥ --ενδείκνυται για ώριμο ή και αφυδατωμένο δέρμα
2) ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ & ΥΛΑΝΓΚ-ΥΛΑΝΓΚ -- για ώριμο ή και αφυδατωμένο δέρμα.
3) ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ --για λιπαρό δέρμα ή και δέρμα με ακμή.
4) ΜΕ ΓΑΛΑ & ΜΕΛΙ-- για ανάπλαση, προτείνετε για ξηρό δέρμα.
5) ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ-- για λιπαρό δέρμα ή και δέρμα με ακμή.

--ΒΑΛΣΑΜΕΛΑΙΟ φυσικης εξανθοσμιας 100 ml
Βαλσαμελαιο φυσικης ΨΥΧΡΗΣ εξανθοσμίας, με βιολογικό ελαιόλαδο από τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου.
Πλήρης δερματολογικός έλεγχος με διεθνή πρότυπα εγκυρότητας, έλεγχος ύπαρξης βαρέων μετάλλων και επιμολυνσεων κατά την διαδικασια παραγωγής του, έλεγχος ύπαρξης αλλεργιογόνων ουσιών, "ψυχρή" εκχύλιση του σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, εξέλιξη φυσικής και αργής εξανθοσμίας με ειδική διαδικασία.

Το Πακέτο Προσφοράς Νοεμβρίου 2017 με τα 13 προϊόντα μας αξίας 120 ευρώ στην τιμή γνωριμίας των 65 ευρώ, ισχύει αποκλειστικά για όλο τον μήνα Νοέμβριο 2017, συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) και η παράδοση των προϊόντων γίνεται με αντικαταβολή εντός λίγων ημερών από τη λήψη της.
Μας αποστέλλετε τα πλήρη στοιχεία σας, μαζί με το e-mail σας κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ οι παραγγελίες σας θα στέλνονται στα inbox ΟΛΩΝ των σελίδων μας ή με e-mail στο geosakel@gmail.com

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ --- CERTIFICATIONS
---Σας ενημερώνουμε πως όλα τα καλλυντικά προϊόντα πληρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι γνωστοποιημένα στο ευρωπαϊκό σύστημα Γνωστοποίησης Cosmetic Products Notification Portal (CPNP) που δημιουργήθηκε για την εφαρμογή κανονισμού (ΕΚ) 1223/2009 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Ήδη είχαν γνωστοποιηθεί στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), έχουν υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες αναλύσεις και τεστ σε εξειδικευμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δεν περιέχουν ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΚΑΙ ΛΑΚΤΟΖΗ, είναι ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ και ουδέποτε δοκιμάστηκαν σε ζώα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου