Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

First cat-café in London - Lady Dinah's Cat Emporium



Άνοιξε καφετέρια για γάτες στο Λονδίνο
 Μερικά ζώα είναι πολύ πιο τυχερά από κάποια άλλα... και για τις γατούλες φέτος άνοιξε στο Λονδίνο το πρώτο cat-café. Για την ιδιόμορφη καφετέρια συγκεντρώθηκαν περίπου £108,000 από συνεισφορές  κοινού και ενοικιάστηκε ένας  χώρος σε μια περιοχή 'hip' part of town (aka Shoreditch), όπου γέμισε με γάτες του ασύλου The Mayhew animal shelter. Όπως δηλώνουν, σερβίρεται αξιοπρεπής καφές. 

Το πρώτο cat-café είχε ανοίξει στην Οσάκα της Ιαπωνίας το 2004 και το Lady Dinah's Cat Emporium είναι πρότυπο μοντέλο για τα cat cafés, τα οποία ήδη είναι δημοφιλή στην Ιαπωνία. Στο Lady Dinah's σερβίρουν χορτοφαγικά πιάτα και δεν σερβίρονται αλκοολούχα ποτά. Αλλά ας ομολογήσουμε ότι οι περισσότεροι θα θέλουμε να τα επισκεφτούμε περισσότερο για τα γατάκια! 
Ήδη και οι Dog-lovers... όσοι λατρεύουν τα σκυλιά θα πρέπει να περιμένουν τα εγκαίνια ενός αντίστοιχου καταστήματος. Το Brixton's rival sausage-dog café πρέπει να συγκεντρώσει ακόμη £49,000 για να μπορέσει να ανοίξει. Μάλλον  Cats 1 - Dogs 0 (σκορ γάτες 1 – σκύλοι 0)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου