Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

3ήμερο Πρόγραμμα Υψηλής Γαστρονομίας «Τεχνικές Sous vide»
Σήμερα 3 Απριλίου, ολοκληρώθηκε το πετυχημένο 3ήμερο Πρόγραμμα Υψηλής Γαστρονομίας «Τεχνικές Sous vide», με διοργανωτή τον δημοσιογράφο Χάρη Χαραλαμπίδη. Η ημέρα περιελάμβανε Λαχανικά sous vide, γλυκά σε vacuum, ζωμούς σε όσμωση, infusion και γευστική δοκιμή σε όλα.  Σας παρουσιάζω πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
 
σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης & Χάρης Χαραλαμπίδης - chef George Stylianoudakis & Harry Charalambidis
Υπήρξε ειδική πρόσκληση σε δημοσιογράφους του χώρου για γευσιγνωσία και επίσης ο κ.Χαραλαμπίδης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους στο επαναληπτικό Πρόγραμμα Υψηλής Γαστρονομίας, όπως και τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη (George Stylianoudakis) για τις πραγματικά μοναδικές πληροφορίες, που μοιράστηκε μαζί μας. 


Με χαρά παραβρέθηκα στην τελευταία ημέρα του Προγράμματος, όπου υπήρξε μεγάλη προσέλευση και ενεργή συμμετοχή των ενδιαφερομένων. Ο Χάρης Χαραλαμπίδης άψογος διοργανωτής, όπως πάντα.  Η  1η ημέρα για τις Τεχνικές Sous vide (Χρόνοι & Θερμοκρασίες Ψησίματος)  ήταν αφιερωμένη στα Κρέατα - Αρνί, Χοιρινό, Μοσχάρι, Πουλερικά, Κυνήγια. 


Τη 2η ημέρα παρουσίασαν τις τεχνικές για τα Ψάρια & τα Θαλασσινά με πολλές και  άκρως ενδιαφέρουςες πληροφορίες από τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη γύρω από το μαγείρεμα τους σε Sous vide. 

Χάρης Χαραλαμπίδης & Ηλέκτρα Κουτούκη, Harry Charalambidis & Electra Koutouki