Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

"ARTICLE" η έκθεση δημοσιογραφικών κειμένωνΓια το επόμενο 3ημερο η έκθεση ARTICLE στη gallery Genesis θα σας γνωρίσει άρθρα που ‘χουν γραφτεί για τη κρίση....άρθρα για την οικονομία και την πολιτική, το παρόν και το μέλλον, τις χαμένες αξίες και τον έρωτα.

Όπως λένε, η έκθεση ARTICLE στη gallery genesis είναι μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουμε το σκεπτικό μας και να κατανοήσουμε το παρόν όχι σαν χρόνο σφήνα ανάμεσα στο παρόν και στο μέλλον αλλά σαν χρόνο για δράση και λήψεις αποφάσεων.

 Άρθρα που αναδεικνύουν τη στιγμή, που συνυπάρχει ο κίνδυνος με την ελπίδα και δημιουργούν ορίζοντα προσμονής... που δεν έχουμε παρά να τον βρούμε και να τον διεκδικήσουμε. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η Βασιλική Γραμματικογιάννη δημοσιογράφος περιβαλλοντικών θεμάτων.
Ηλέκτρα Κουτούκη & Βασιλική Γραμματικογιάννη - Electra Koutouki & Vasiliki Grammatikogianni
Στην έκθεση ARTICLE συμμετέχουν:
Αύγουστος Κορτώ, Βαγγέλης Δαβιτίδης, Βαγγέλης Κορωνάκης, Βασίλης Καραγιάννης, Βασιλική Γραμματικογιάννη, Γιάννης Μακριδάκης, Γιάννης Μπασκόζος, Ήρα Σινιγάλια, Θάνος Δημάδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Κρίτων Αρσένης, Νάνος Βαλαωρίτης, Νίκος Βατόπουλος, Ντίνα Δασκαλοπούλου, Πέτρος Μπιρμπίλης, Προκόπης Δούκας, Στάθης, Φλώρα Τζημάκα

Τα εγκαίνια έγιναν χθες ημέρα Πέμπτη στις 8 μμ και θα διαρκέσει ως τις 15 Φεβρουαρίου 2014. Για ένα τριήμερο οι πίνακες και τα έργα τέχνης στη gallery genesis δίνουν την θέση τους στα άρθρα με την ευγενική χορηγία της Ariadne Nikaki, PR & Event.