Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

The September 29th Global Women's Climate Justice Day of Action


Πλησιάζει η Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για το Κλίμα των Γυναικών του Κόσμου στις 29 Σεπτεμβρίου και η δράση αυξάνεται χρόνο με το χρόνο... από τη Σενεγάλη ως τα νησιά Μάρσαλς, από τα Δάση του Αμαζονίου μέχρι τη Γαλλία... Οι γυναίκες υψώνουν τη φωνή τους, δραστηροποιούνται και διακηρύσσουν ότι οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ είναι το κλειδί για αποτελεσματικές λύσεις στην αντιμετώπιση της Κλιματικής Αλλαγής!

Συνεχείς ενημερώσεις για τις δράσεις από τον οργανισμό WECAN κι όλες οι φωνές είναι σημαντικές! Οι γυναίκες έχουν δηλώσει ότι πλήττονται περισσότερο από τη Κλιματική αλλαγή και θεωρούν ότι οι εμπειρίες τους, η δουλειά τους, οι ηγετικές αποφάσεις και λύσεις, που προτείνουν, είναι το κλειδί για να ξαναχτίσουμε έναν υγιή και δίκαιο κόσμο.
Κάθε 29 Σεπτεμβρίου οι γυναίκες επιδεικνύουν ότι υπάρχουν τοπικές μάχες και λύσεις, ζητούν από τις Κυβερνήσεις των χωρών ριζικές δράσεις. Στη πορεία για τη Σύνοδο COP21 για τις διαπραγματεύσεις για τη Κλιματική αλλαγή, σας καλούν να ενώσετε τις φωνές σας και να αγωνιστείτε για το μέλλον του πλανήτη.

Περισσότερα στο link

  
Electra Koutouki, Ηλέκτρα Κουτούκη     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου