Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Θεωρίες συνομωσίας για αεροψεκασμούς (chemtrails). Τελικά μας ψεκάζουν;Eκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο παρατηρούν  πτήσεις αεροσκαφών, που αφήνουν πίσω τους λευκές ουρές πολλών χιλιομέτρων (chemtrails), οι οποίες βλέπουν να μεταβάλουν δραματικά τον ουρανό και τις καιρικές συνθήκες. Χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας είχε εκπομπή στον ΣΚΑΙ για τις «λευκές ουρές» στον ουρανό της χώρας μας.  Οι καλεσμένοι ακτιβιστές, αλλά και γνωστοί για τους περιβαλλοντικούς αγώνες τους, όπως ο φίλος Γρηγόρης Μαλτέζος και ο αγαπητός Καθηγητής Γουδής, προσπάθησαν να πουν τις δικές τους απόψεις και εικασίες, καθώς καμιά επίσημη Κυβερνητική πηγή δεν διευκρινίζει τη προέλευση και σύσταση αυτών των αεροψεκασμών... αποκαλώντας μάλιστα κάποια περιστατικά «φυσικό φαινόμενο». 
 
Για αρχή ας πούμε, από τι συνήθως αποτελούνται οι «λευκές ουρές»... τα chemtrails.  Πρόκειται για ένα χημικό κοκτεϊλ ουσιών με κύρια συστατικά τα "μικροσωματίδια αλουμινίου", άλατα βαρίου (δηλαδή βαρέα μέταλλα) κι άλλες  ιδιαίτερα μικροσκοπικές ίνες πολυμερών υλικών και τα υπόλοιπα αέρια, που εκπέμπονται μαζί. Όμως υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές, όπως οι βομβαρδισμοί συννέφων ή αεροψεκασμοί για καταπολέμηση εντόμων, που περιλαμβάνουν πολλές άλλες χημικές ουσίες... σίγουρα επιβλαβείς για τους οργανισμούς. Έχουν "σχεδιαστεί" τα chemtrails,  κυρίως  να παραμένουν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα ψηλά στην ατμόσφαιρα. Kάποια στιγμή όμως κατακρυμνίζονται στα χαμηλότερα στρώματα και το έδαφος... όπου εισπνέονται.   
 
Επίσης το θέμα των ημερών και στη GREEN WEEK 2013 ήταν τα βλαβερά μικροσωματίδια και οι μετρήσεις αυτών, που συνήθως είναι ποσοτικές και όχι της χημικής σύστασης τους. Οι απλοί άνθρωποι ως παρατηρητές διαπιστώνουν αμέσως το μέγεθος της επίδρασης που έχουν τα chemtrails, αφού μέσα σε λίγες ώρες ένας καταγάλανος ουρανός γίνεται λευκός και θολός, κρύβοντας τον ήλιο πίσω από αυτά τα "τεχνητά νέφη". Για να μεταβάλουν τόσο έντονα την εικόνα του ουρανού, είναι προφανές πως διασπείρουν τεράστιες ποσότητες χημικών ουσιών, οι οποίες δεν μπορούν με κανένα τρόπο να συγκριθούν με τις ποσότητες καυσαερίων, που εκλύονται από τα φουγάρα των εργοστασίων ή τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων...
 
Το φαινόμενο αυτό απασχολεί αρκετούς επιστήμονες, πολιτικούς και ανεξάρτητους ερευνητές σε όλο τον κόσμο και έχει φτάσει επανειλλημένα με επερωτήσεις στην Ελληνική Βουλή, δίχως όμως να έχουν δοθεί ποτέ απαντήσεις. Εντωμεταξύ από τα ελληνικά αεροδρόμια δεν φαίνεται να σηκώνονται τέτοια αεροσκάφοι και σύμφωνα με επίσημες αναφορές της Ελληνικής Αεροπορίας. Αυτό δίνει μεγάλες λαβές για να αναπτερώνονται οι «θεωρίες συνομωσίας» και ότι συμμετέχουμε σε παγκόσμια πειράματα χωρίς να έχουμε ενημέρωση και επίγνωση.  Ήταν γνωστές κάποιες «τρελές» θεωρίες επιστημόνων για να ελέγξουν το  Κλίμα, αλλά η επιστημονική κοινότητα τις έχει απορρίψει καιρό, αφήνοντας όμως υπόνοιες με αυτά που συμβαίνουν ότι κάποιες πρωτοβουλίες ιδιωτικών εταιρειών και Κυβερνητικών μπορεί να εφαρμόζονται χωρίς ενημέρωση. 
 
Φέτος για πρώτη φορά ο πρώην Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Al Gore επισήμως παραδέχτηκε σε δημοσιογραφική εκπομπή ότι γίνονται αεροψεκασμοί. Το Spray αλουμινίου και βαρίου, και άλλα τοξικά αέρια, που τόσα χρόνια ψεκάζουν στον ουρανό όλου του κόσμου. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας πολιτικός ηγέτης αναγνωρίζει δημοσίως μία από τις λειτουργίες και τον κίνδυνο των chemtrails. Εδώ στη χώρα μας, σε πρόσφατες αναφορές ερευνών του ΑΠΘ, γίνεται λόγος για τοξικά μικροσωματίδια, που εμφανίζονται στις μετρήσεις των επιστημόνων, όμως ως πηγή τους, εικάζεται η κυκλοφορία, η βιομηχανία και η άγονη Γη στη γύρω περιοχή της Θεσσαλονίκης...


Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο μου στο NEWSIT.gr  η δική μας  Αίγινα έχει μια πρωτιά. Ήταν ο πρώτος και μοναδικός δήμος, που ενδιαφέρθηκε για το φαινόμενο των αεροψεκασμών “chemtrails” παγκοσμίως, καθώς και μια πόλη του Καναδά, η Εspaniola, όπου τα chemtrails προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση το 1999. Και μάλιστα είχε γίνει ημερίδα, την Κυριακή 7 Μαρτίου 2010, με τίτλο: «H Συμβολή της Αίγινας στη Διεθνή Διαμάχη των Αεροψεκασμών και της Γεωμηχανικής». 
 
Αυτό που με τρομάζει είναι ο αεροψεκασμός με DMSO στις ΗΠΑ και υπάρχουν ντοκουμέντα από τον ψεκασμό στον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010,  πρόκειται  για ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Τί είναι αυτά; Μάλλον ο εφιάλτης στη Γη!  Το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας, που…. όποια ουσία την ακολουθεί, μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο. Όλα είναι νάνο–κλίμακας και αόρατα στο γυμνό μάτι ! Morgellons... ψάξτε περισσότερα στο ίντερνετ...  φρίκη!

 Σύμφωνα με μετρήσεις του Δικτύου Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας της Αθήνας παρατηρήθηκε σήμερα υπέρβαση του ορίου ενημέρωσης κοινού στις τιμές του όζοντος. Συγκεκριμένα, καταγράφηκαν οι εξής υπερβάσεις: Στο σταθμό Θρακομακεδόνες, στις 14:00, με τιμή 188 μg/m³.