Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

διάσημα φυσικά κοκτέηλς


Σταχτοπούτα  (1 ποτήρι)

Αναμειγνύετε το χυμό πορτοκάλι, χυμό λεμόνι και χυμό ανανά σε ένα σέϊκερ. Βάζετε το ποτό σε κολονάτο ποτήρι, όπου έχετε ρίξει τα παγάκια.
Υλικά: 1 μέρος χυμό πορτοκάλι, 1 μέρος χυμό λεμόνι, 1 μέρος χυμό ανανά, παγάκια.

Μπανάνες  «Ράστα»  (2 ποτήρια)

Βάζετε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά, εκτός από το μοσχοκάρυδο. Σερβίρετε το μείγμα σε ποτήρια κολονάτα για κοκτέηλ και ρίχνετε στην επιφάνεια το μοσχοκάρυδο.
Υλικά: 2 μπανάνες, 1 φλιτζάνι γάλα 2%, 2 κουταλάκια μέλι, 1 πρέζα σκόνη μοσχοκάρυδο, 4 παγάκια.

Ροζ Πάνθηρας  (1 ποτήρι)

Βάζετε σε ένα μπλέντερ όλα μαζί, το φρέσκο πορτοκάλι, τα 4 κουταλάκια γρεναδίνη, το κρόκο αυγού (εκτός από το κερασάκι και τη ροδέλα πορτοκαλιού) και το χτυπάτε για 10 -15 δευτερόλεπτα σε υψηλή ταχύτητα.
Υλικά: 200 ml χυμό φρέσκο πορτοκάλι, 4 κουταλάκια γρεναδίνη, 2 σταγόνες Ανγκοστούρα, 1 κρόκο αυγό, 3 κουταλάκια τρίμμα πάγου.  Ροδέλα πορτοκάλι και 1 κερασάκι μαρασκίνο.