Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Νέα ιστοσελίδα για τα βιολογικά ESTHIQUE NATURAL COSMETICS



Τα αγαπημένα μου βιολογικά καλλυντικά Esthique Natural Cosmetics με την υπογραφή των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου απέκτησαν δική τους νέα ιστοσελίδα, την www.esthique.gr Τα τελευταία χρόνια είναι μια από τις πρώτες επιλογές μου, καθώς τα Esthique Natural Cosmetics είναι 100 % Ελληνικά φυσικά καλλυντικά, με βιολογικό ελαιόλαδο, άθερμο βαλσαμέλαιο, πολύτιμα έλαια και εκχυλίσματα της φύσης και δημιουργήθηκαν με πολύ αγάπη προς το περιβάλλον. Στην αρχική σελίδα μπορείτε να διαλέξετε μια από τις τέσσερις ενότητες: Προϊόντα – Προτάσεις – Άρθρα – Δημοσιεύσεις.

Η σειρά της Esthique Natural Cosmetics προσφέρει υψηλής ποιότητας φυσικά καλλυντικά, που συνεισφέρουν στην ευεξία, στην ανάδειξη της ομορφιάς και της αισθητικής, αλλά κυρίως δημιουργήθηκαν με γνώμονα την ανάγκη να στραφούμε προς τη φύση για την φροντίδα, την περιποίηση και την προστασία του προσώπου και του σώματος. Οι προσπάθειες του πρωτοπόρου Γιώργου Σακελλαρόπουλου έχουν σκοπό να ενώσουν τις παραδοσιακές γνώσεις και συνταγές, με τις μεθόδους και τα εργαλεία της σύγχρονης τεχνολογίας και επιστήμης. Χρησιμοποιούν αγνά, φυσικά συστατικά κι ελέγχουν την ποιότητα τους διασφαλίζοντας και  την αυθεντικότητα τους.

Τα συστατικά προσωπικής υγιεινής και ομορφιάς, που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics, είναι φυσικής προέλευσης και με υψηλό ποσοστό σε πρώτες ύλες βιολογικής καλλιέργειας. H ιστορία ξεκινά το 1992 με τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου και είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη παράδοση και την παραγωγή βιολογικού έξτρα παρθένου ελαιόλαδου στους πρόποδες του Ταΰγετου και και Πάρνωνα, στη Σπάρτη Λακωνίας. Ο ενθουσιασμός για το οικογενειακής παραγωγής βιολογικό ελαιόλαδο, σε συνδυασμό με την συνεχή ζήτηση για νέα φυσικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που προσφέρει η ελληνική γη, συνέβαλαν στη δημιουργία ενός καινούργιου επιχειρηματικού εγχειρήματος από το 2009.

Δηλώνουν πως εκείνο για το οποίο ήταν βέβαιοι εξαρχής ήταν ότι ήθελαν να δημιουργήσουν κάτι καινοτόμο και φρέσκο, μια συνεκτική πρόταση επαναπροσέγγισης των παραδοσιακών φυσικών χειροποίητων καλλυντικών, θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά στην ποιότητα. Αυτό ήταν μια μεγάλη πρόκληση, όμως παράλληλα και ένας ξεκάθαρος στόχος. Το πάθος τους για ποιοτική παραγωγή, τους έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσουν 100% Ελληνικά φυσικά καλλυντικά, με βιολογικό ελαιόλαδο από τους ελαιώνες Σακελλαρόπουλου σε συνδυασμό με φυσικό άθερμο βαλσαμέλαιο, που παράλληλα διαθέτουν όλες τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις νόμιμης κυκλοφορίας. Έχουν υποβληθεί σε πλήρη δερματολογικό έλεγχο, δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ σε ζώα και είναι απαλλαγμένα από γνωστά χημικά και συντηρητικά όπως parabens, γλουτένη και πολλά άλλα.

Συνταγές φυσικής περιποίησης με κυρίαρχη βάση το βαλσαμέλαιο, αποστάγματα λουλουδιών, εκχυλίσματα βοτάνων, καθώς και πολύτιμα αρωματικά έλαια που υπόσχονται να φροντίσουν την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί. Η φιλοσοφία των φυσικών καλλυντικών της Esthique Natural Cosmetics συνδυάζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα, αποτελώντας έναν αληθινό σύμμαχο φροντίδας στην καθημερινότητα σας,  για το πρόσωπο και το σώμα, σε διαχρονικές φυσικές νότες περιποίησης και ομορφιάς με σύγχρονη επιστημονική επιμέλεια. Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ, που ελάχιστοι στον κόσμο και στην Ελλάδα κατέχουν, αφού τα ελαιόλαδα και οι ελιές του έχουν βραβευτεί 147 φορές ως τώρα στους περισσότερους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας και ποιότητας παγκοσμίως. Τον Οκτώβριο 2019, το ελαιόλαδο του, αναδείχτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στην πρώτη θέση παγκοσμίως στην κατηγορία του. Σε μια παγκόσμια κατάταξη που για να αναδειχθείς στην κορυφή της, πρέπει να βραβευτείς στους περισσότερους από τους 31 διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Ανακαλύψτε έναν πραγματικό «Ελληνικό θησαυρό ομορφιάς». Στην νέα ιστοσελίδα  θα βρείτε μια ιδανική ενότητα περιποίησης, με συνδυασμούς και προτάσεις, ένα πλούσιο κομμάτι φυσικής περιποίησης από την Ελλάδα σε καθένα από τα 100% Made in Greece φυσικά καλλυντικά της Esthique Natural Cosmetics. Απολαύστε τα καθημερινά, προσφέρετε στο δέρμα σας θρέψη, τόνωση, λάμψη και φυσική απαλότητα, χαρίζοντας στον εαυτό σας μια μετάβαση ομορφιάς στη φύση. Με ενθουσιάζουν οι σοφές προτάσεις αναλόγως τις ανάγκες σας… είτε επιλέξετε την πρόταση ομορφιάς και περιποίησης «Αρμονία», είτε την «Ίριδα», «Κλειώ», «Φαίδρα», «Ναυσικά», «Δάφνη», «Ελένη» ή «Υπερικόν», «Ήβη», «Λήδα», «Λαμπιτώ», «Γαλάτια», «Πλειάδες», «Κλεοπάτρα», «Αφροδίτη», «Θάλεια»… σίγουρα θα’χετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

https://www.esthique.gr/   e-mail: esthiquecosmetics@gmail.com
Τηλέφωνο : 6932 018051







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου