Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

οι ΕΚΔΡΟΜΕΣ της ΑΝΙΜΑ το 2020


Η ΑΝΙΜΑ συνεχίζει τις εκδρομές στη φύση και τη νέα χρονιά... κι όπως λένε μπορεί ο Άγιος Βασίλης να σας έφερε τα Δώρα του, τα ξωτικά του δάσους όμως συνεχίζουν να ετοιμάζουν νέα δώρα για όλο το χρόνο. Τις μικρές και μεγάλες εκδρομές για το επόμενο τετράμηνο μπορείτε να τις δείτε ήδη στα sites... κι ειδικά για την επόμενη στη Στροφυλιά στις 2 Φεβρουαρίου ( Ημέρα των Υγροτόπων) θα πραγματοποιηθεί και παρατήρηση πουλιών και περπάτημα στο δάσος και απελευθερώσεις και θέαση όλου του υγροτόπου από τον αρχαιολογικό χώρο του τείχους Δυμαίων. Οι οπαδοί της φωτογραφίας άγριας φύσης και τοπίου θα έχουν μαζί τους τον Κώστα Λαδά ως εκπαιδευτή, ενώ το περπάτημα στο δάσος θα το υποστηρίξει ο Δημήτρης Αναγνώστου.


Ανακοίνωσαν τις εκδρομές μέχρι και τον Απρίλιο του 2020, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Οι εκδρομές στοχεύουν να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες σε περιοχές ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, συνδυάζοντας τη γνωριμία με προστατευόμενους βιότοπους, την κατά περίπτωση απελευθέρωση άγριων ζώων και πουλιών. που έχει περιθάλψει η ΑΝΙΜΑ, ένα επιτόπιο σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε τραυματισμένα, την πεζοπορία, την παρατήρηση και φωτογράφιση πουλιών και τη γνωριμία με την ιστορία, τον πολιτισμό και τους συνεργαζόμενους με την ΑΝΙΜΑ ανθρώπους και φορείς κάθε περιοχής.


Δηλώνετε το αρχικό ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας on line τη σχετική φόρμα ώστε να σας στείλουμε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τα κόστη. Μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής είναι να είστε ή να γίνετε μέλη στην ΑΝΙΜΑ με συνδρομή μόνο 10 ευρώ το χρόνο!
Περισσότερες πληροφορίες από τον Σπύρο Ψύχα στο anima.wildlife@gmail.com, τηλ. 210 9510075 και 6974510976.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου