Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Από την ΟΙΚΟΠΑΛ... νέα βιολογικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας!


Ήταν το 2005 όταν για πρώτη φορά γνώρισα τα βιολογικά προϊόντα ΟΙΚΟΠΑΛ από τα Τρίκαλα και τις εκεί προσπάθειες του κ.Κώστα Χάμου. Τα χαρακτηρίζουν η παράδοση και η ποιότητα... με υπέροχη, ξεχωριστή γεύση κι είναι προσιτά σε όλους.
Με τα χρόνια η οικογένεια βιολογικών ζυμαρικών της Οικοπάλ μεγαλώνει. Μετά το βιολογικό πλιγούρι και τον παραδοσιακό τραχανά ήρθε η σειρά για βιολογικά ζυμαρικά Σπαγγέτι (Spaghetti), Πέννες (Penne Rigate), Βίδες (Fusilli) και έπεται συνέχεια… 

Η προσεκτική επιλογή βιολογικών σιτηρών, τα οποία έχουν καλλιεργηθεί στην ευλογημένη γη της Θεσσαλίας, δίνει άριστης ποιότητας σιμιγδάλι με το οποίο δημιούργησαν την νέα σειρά των βιολογικών ζυμαρικών ΟΙΚΟΠΑΛ. Σε αυτό το άριστης ποιότητας βιολογικό σιμιγδάλι οφείλεται και η πλούσια σε νοστιμιά γεύση των ζυμαρικών. Η νοστιμιά τους αναδεικνύεται όταν μαγειρευτούν σωστά al dente... και απογειώνουν γευστικά κάθε σάλτσα και συνταγή (8-10 λεπτά βρασμού).

Τα Νέα Βιολογικά Ζυμαρικά Σπαγγέτι (Spaghetti), Πέννες (Penne Rigate), Βίδες (Fushili) έρχονται σε μια προσεγμένη συσκευασία, επανακλειόμενη και έχοντας πολύ προσιτή τιμή θα γίνουν πλέον καθημερινός σύμμαχος στην υγιεινή διατροφή όλων μας. Η ΟΙΚΟΠΑΛ χρησιμοποιώντας αγνές βιολογικές πρώτες ύλες και παραδοσιακές συνταγές, παράγει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων,όπως: κουλουράκια, εποχιακά γλυκίσματα, τραχανά, πλιγούρι, διάφορα άλευρα... 

Επίσης κυκλοφορούν κριτσίνια με 5 δημητριακά ...ΜΟΝΟ από την ΟΙΚΟΠΑΛ!
Ένα νέο υγιεινό σνακ για τη καθημερινότητα μας, ζυμωμένα με άλευρα 5 δημητριακών (σίτου, κριθαριού, βρώμης, σίκαλης και καλαμποκιού) και με ξεχωριστές γεύσεις, που θα σας συναρπάσουν, τα κριτσίνια αυτά γίνονται τα καλύτερα ντιπς. Από την ουδέτερη γεύση του λιναρόσπορου ως τη πικάνικη τομάτα-πιπεριά ή σκόρδο – βασιλικό. 


Η εταιρεία παράγει τα βιολογικά της προϊόντα σε μια σύγχρονη μονάδα γεωργικής εκμετάλλευσης και μεταποίησης, η οποία πιστοποιείται από τον οργανισμό ΔΗΩ. Από το 2008 η ΟΙΚΟΠΑΛ ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο των τροφίμων, τηρεί το σύστημα αφάλειας και υγιεινής των τροφίμων HACCP - ISO 22000:2005. Στόχος της ΟΙΚΟΠΑΛ είναι να συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή του ανθρώπου και στην προστασία του περιβάλλοντος. 

 

Τα προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα ή να τα προμηθευτείτε από το πρατήριο του εργαστηρίου συνδυάζοντας μία εκδρομή σας στις πανέμορφες περιοχές της Ελάτης, του Περτουλίου και της Λίμνης Πλαστήρα. Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των μαθητών γίνονται επισκέψεις από σχολεία και εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

5ο χλμ. Τρικάλων – Πύλης Πηγή Τρικάλων Τ.Κ. 42100
info@oikopal.gr

+30 24310 61414



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου