Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΔΩΡΙΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΩΝ και της HOPEGenesis



Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης των παιδιών των ακριτικών νησιών από τη HOPEgenesis και τον όμιλο ΗΡΩΝ με σκοπό να καλύπτει το σύνολο των αναγκών τους σε ηλεκτρική ενέργεια. Μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Share The Light του ΗΡΩΝ η πρώτη εκστρατεία, που φιλοξενείται, στηρίζει την ΑΜΚΕ ΗOPEgenesis και φωτίζει τη πορεία ενός παιδιού στην ακριτική Δονούσα.

Το Share The Light είναι η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα μικροχρηματοδότησης ενέργειας, που σχεδίασε, ανέπτυξε, και στηρίζει ο Όμιλος ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την εταιρεία GRIDMATES. Ξεκινώντας με τη HOPEgenesis στοχεύουν να συγκεντρώσουν το ποσό των 5.000 € (πέντε χιλιάδων ευρώ), το οποίο θα καλύψει το σύνολο των αναγκών σε ηλεκτρική ενέργεια για το παιδικό δωμάτιο ενός παιδιού που θα γεννηθεί στη Δονούσα, από την πρώτη μέρα της γέννησής του έως και τα δεκαοκτώ του χρόνια.

Ο ΗΡΩΝ προσφέρει το ρεύμα, που θα χαρίσει στο παιδί της HOPEgenesis τα πρώτα βραδινά του παραμύθια και θα τροφοδοτήσει τη μόρφωση και τα χόμπι του. Για να επιτευχθεί ο στόχος χρειαζόμαστε και τη δική σου συμβολή. Ο καθένας μπορεί να συμβάλει στη διαδικτυακή καμπάνια, απλά κάνοντας κλικ στο www.sharethelight.gr και δωρίζοντας το ποσό, που επιθυμεί. Με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας και τη χορήγηση πέντε ευρώ (5 €) δωρίζεται αρκετό ρεύμα για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών για πέντε (5) μέρες ή την κάλυψη θέρμανσης/ψύξης για 14 μέρες περίπου.

Και ο ΗΡΩΝ για να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ευγενική χορηγία των καταναλωτών θα διπλασιάζει το ποσό κάθε δωρεάς, που θα καταθέτουν. Στόχος του Ομίλου ΗΡΩΝ είναι να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό που θα κινητοποιήσει όλους τους φορείς, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας στη χώρα.. κι άμεσα να στηρίξει τους συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη.

Η οργάνωση επικεντρώνεται κυρίως στις γυναίκες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές ή απομονωμένα νησιά στην Ελλάδα. Για να είναι πιο αποτελεσματική η δράση της, η HOPEgenesis έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες. Πρόσφατα επικύρωσε τη συνεργασία της με τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η HOPEgenesis ιδρύθηκε το 2015 από το Δρ. Στέφανο Χανδακά, MD, MBA,PhD, Μαιευτήρα-Γυναικολόγο Ενδοσκοπικό Χειρουργό.
Κάνε τη δική σου καμπάνια!
Γίνε πρεσβευτής του Share The Light και πρόσφερε περισσότερα! Προώθησε το μήνυμα στους φίλους σου και χάρισε παιδικά χαμόγελα με τη βοήθεια της HOPEgenesis! Μάθε πώς στο www.sharethelight.gr

sharethelightgreece #heronGR #ΗΡΩΝ #HOPEgenesis #NPO #WEAREHOPE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου