Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018, ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Πορεία για τα δικαιώματα των ζώων στην Αθήνα στις 6 Οκτωβρίου. Το σημείο συνάντησης είναι έξω από το κτίριο της Ένωσης Αρχαιολόγων, Ερμού 134, στο Θησείο, στις 12:00. Τα προηγούμενα δύο χρόνια, πορείες για τα δικαιώματα των ζώων έλαβαν χώρα σε πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου:
Από το Λονδίνο και πολλές πολιτείες της Αμερικής όπως η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Μαϊάμι μέχρι τη...Μολδαβία, τη Ρουμανία, αλλά ακόμη και την Ταϊβάν. Με πιο σπουδαία και πολυπληθή (περίπου 25.000 άτομα αυτή στο Ισραήλ).

Οι πορείες αυτές γίνονται αρχές Σεπτεμβρίου συνήθως. Φέτος η πορεία στην Αγγλία αλλά και στις περισσότερες άλλες χωρες έλαβε χώρα στις 25/8. Κάποιες άλλες πορείες έγιναν 1/9. Καθότι στην Ελλάδα ο κόσμος είναι σε άδεια τους μηνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο, κι επίσης έχει πολλή ζέστη τότε, θα διοργανωθεί μία Πορεία για τα δικαιώματα των ζώων στην Ελλάδα, στα πλαίσια των πορειών αυτών, το Σάββατο 6/10/2018, συνδυάζοντάς την με το επόμενο Vegan Life Festival Athens 2018, που θα γίνει την Κυριακή 7/10/2018. Μάλιστα η Παγκόσμια Ημέρα για τα Ζώα γιορτάζεται στις 4 κάθε Οκτώβρη.

Σας καλούμε να έρθετε από όποια μεριά της χώρας βρίσκεστε, εκείνο το σαβ/κο, για να δώσουμε ΟΛΟΙ μαζί ένα ηχηρό μήνυμα στον Ελληνικό κόσμο. Ήρθε η ώρα να δείξουμε στον κόσμο πως δεν αποτελούμε πια μια μικροσκοπική μειονότητα, αλλά μια μειονότητα που ολοένα και μεγαλώνει! Σας ζητάμε να αφήσετε για λίγο πίσω τις προσωπικές σας διαφορές με τους εκάστοτε βιγκαν ακτιβιστές, να αφήσετε πίσω τις διαφορές σας στα πολιτικά σας πιστεύω και να έρθετε ώστε να πορευτούμε όλοι μαζί, για λίγες ώρες, στο κέντρο της Αθήνας, για τα ζώα.
Ας δείξουμε στον κόσμο πως και στην Ελλάδα είμαστε πολλοί κι αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο για την ΟΛΙΚΉ ΑΠΕΛΕΥΘΈΡΩΣΗ των ζώων, παρά την οικονομική και προσφυγική κρίση που πλήττει τη χώρα μας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου