Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Έξι νέα body butters από τη Fresh Line το φετινό καλοκαίρι!


Καλοκαίρι... ήλιος, θάλασσα κι ένα από τα βασικά καλλυντικά, που αναζητώ είναι τα body butters για ενυδάτωση, περιποίηση και προστασία. Είναι επίσης καταπληκτικό πως η αγαπημένη μας εταιρεία Fresh Line, μας σκέφτεται, καταλαβαίνει τις ανάγκες μας και γι'αυτό καλωσορίζει φέτος το καλοκαίρι με έξι νέα βούτυρα σώματος, που αγαπούν την επιδερμίδα και συναρπάζουν με τα εξωτικά αρώματα τους. Ακόμη είναι η πρώτη φορά, που η Fresh Line με τις κυρίως ελληνικές συνταγές, που συστήνει λαχταριστές τροπικές νότες με τη συλλογή της.

Τα ενυδατικά body butters, εμπλουτισμένα με το βιολογικό έλαιο macadamia, που θρέφει το διψασμένο δέρμα, πρόκειται να γίνουν τα πιο αγαπημένα προϊόντα του φετινού καλοκαιριού. Τα 6 νέα καλοκαιρινά βούτυρα σώματος, παρασκευασμένα με τη γνωστή ποιότητα της Fresh Line, θρέφουν, ενυδατώνουν, ενώ με το βιολογικό βούτυρο καριτέ, που περιέχουν, αποκαθιστούν την ελαστικότητα του δέρματος και επανορθώνουν τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Απολαύστε τα τώρα στο ολοκαίνουργο Shop on-line www.freshline.gr ! Ναι, τώρα μπορούμε να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας βιολογικά καλλυντικά μέσω διαδικτύου... Το φετινό καλοκαίρι είναι όλο εκπλήξεις!

Το βούτυρο Ιταλικό Σύκο προσφέρει τονωτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες στην επιδερμίδα. Η φρεσκάδα του περγαμόντου και του λεμονιού είναι δεμένη αρμονικά με νότες καρδιάς από γλυκό δαμάσκηνο και αρωματικό ροζ πιπέρι, αποκαλύπτοντας στη βάση γλυκές πικάντικες νότες από τόνκα.

Φρέσκο και φρουτώδες, το βούτυρο με Φρούτα του Πάθους είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3 και C και σαν αποτέλεσμα έχει εκπληκτική ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση

Το απολαυστικό βούτυρο Τροπικό Μαλιμπού αποτελεί έναν εξωτικό καλοκαιρινό συνδυασμό από φρέσκο ανανά και ζεστή κρεμώδη καρύδα με απαλές αποχρώσεις από γλυκό ρούμι. Πλούσιο βιολογικό έλαιο καρύδας λιώνει στο δέρμα, αφήνοντας το ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο.

Το γλυκό κεράσι σε συνδυασμό με το πουδρένιο άρωμα της ίριδας και της βιολέτας δημιουργεί τη βάση του βουτύρου με Βύσσινο, το οποίο είναι πλούσιο σε φλαβανοειδή, γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες ανώτερες κι από τη βιταμίνη Ε.

Τα ίδια συστατικά εντοπίζονται και στο βούτυρο με Καρύδα Βερβένα, που ανακουφίζει τη διψασμένη επιδερμίδα χάρη στην αναζωογονητική του φρεσκάδα και τις νότες λάιμ, περιτριγυρισμένες από το γλυκό, τροπικό άρωμα από γάλα καρύδας.

Τη συλλογή ολοκληρώνει το Γκρέιπφρουτ με τις ντελικάτες, αναζωογονητικές νότες του. Η φρεσκάδα του αρώματος αιχμαλωτίζεται στις νότες καρδιάς με αχλάδι και απολαυστικό ραβεντί, αναδεικνύοντάς το σε ένα αρωματικό, χαρούμενο βούτυρο σώματος.

Και φυσικά πολλά βιολογικά προϊόντα για την περιποίηση σας... Προσωπικά πάντα βρίσκω κάτι ενδιαφέρον από τα φανταστικά σετ Δώρου ή τα σετ προσφορών της Fresh Line... Μια εταιρεία, που χρησιμοποιεί πάνω από 80 φυσικά συστατικά και διατηρεί αυθεντικά σπιτικά προϊόντα με χειροποίητες τεχνικές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου