Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

To Pint of Science έρχεται στην Ελλάδα και η επιστήμη βγαίνει στα μπαρ!

 
21 χώρες και 300 πόλεις κάνουν το Pint of Science τη μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης στην υφήλιο! Το βρήκα τόσο ενδιαφέρον... η επιστήμη βγαίνει στα bar της χώρας. Από τις 14 έως και 16 Μαίου, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, περισσότεροι από 50 καταξιωμένοι επιστήμονες και πρωτοπόροι θα μοιραστούν με προσιτό τρόπο και θα συζητήσουν με το κοινό τη δουλειά τους, νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και συναρπαστικές ιδέες.
 
Οι ομιλίες καλύπτουν κυρίως 6 θεματικές, από πυρηνική φυσική, ιατρική, τεχνολογία, αστροφυσική, περιβάλλον, κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες, τέχνη... Φέτος τo Pint of Science θα είναι στην Ελλάδα για πρώτη φορά και ταυτόχρονα σε 21 χώρες!


Ελεύθερη είσοδος ταυτόχρονα σε 3-5 μπαρ της πόλης και τις τρεις μέρες, από τις 19.00 ώς τις 23.00, θα φέρει πιο κοντά εσάς στην επιστήμη, τη πρωτοπορία και σε ανθρώπους, που απολαμβάνουν τη γνώση. Καταξιωμένοι ερευνητές από όλα τα επιστημονικά πεδία, θα συζητήσουν με το κοινό.... μοιράζονται μαζί σας, με απλό τρόπο, επιστημονικές «ανησυχίες» για θέματα που αφορούν από νευροεπιστήμες, ιατρική, περιβάλλον, τεχνολογία, κοινωνιολογία, αστροφυσική...
 
Κάθε ημέρα, από τις 19:00 μέχρι τις 23:00 περίπου, θα πραγματοπιούνται εκτός από τις ομιλίες στα μπαρς και stand-up science και εικαστικές εκθέσεις.
Δες και κατέβασε το πλήρες πρόγραμμα εδώ: http://pintofsciencegr.wixsite.com/2018/Athens


Αυτόν τον Μαΐο, 5 bar στην Αθήνα, εκτός από ποτά θα προσφέρουν και επιστημονική γνώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου