Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018

"The Queen's Green Planet", νέο ντοκιμαντέρ για τη φύση με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Σερ Ατένμπορο και την Αντζελίνα Τζολί



Το νέο ντοκυμαντέρ του Σερ David Attenborough με τη Βασίλισσα Ελισσάβετ έχει τίτλο "The Queen's Green Planet" και θα προβληθεί τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 από το ITV. Αφορά το πρότζεκτ της βασίλισσας για τα δάση, ένα δίκτυο διάσωσης και προστασίας των δασών The Queen’s Commonwealth Canopy. Είναι ευχάριστο νέο, που ο Σερ Ατένμπορο εδώ και καιρό επανήλθε με ντοκυμαντέρ και πόσο μάλιστα με αυτό όπου θα κάνει το γύρο του κόσμου με διάφορους καλεσμένους, όπως η Αντζελίνα Τζολί, ο πρίγκιπας Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η μεγαλειοτάτη ντυμένη στα εμπριμέ περπατάει παρέα με τον Sir David Attenborough και  συζητώντας για την αειφορία, τα δέντρα, τον κήπο της... Σε κάποιο σημείο του ντοκυμαντέρ αστειεύεται για τα ντρόουνς, που τους κινηματογραφούν και συγκρίνει τον θόρυβο τους με τον Donald Trump! Επίσης η Angelina Jolie συμμετέχει στο doc, καθώς κάμερες την ακολουθούν μαζί και τα έξι παιδιά της στη Ναμίμπια για τη διάσωση των δασών. Στο τρέηλερ η Αντζελίνα πετάει με ένα αεροπλάνο πάνω από την έρημο της Ναμίμπια κι από εκπληκτικά τοπία. Η ηθοποιός διαμένει τώρα στο Λονδίνο με τα παιδιά της και σκοπεύει να παραμείνει για τους επόμενους μήνες, καθώς αρχίζει τα γυρίσματα του Maleficent 2 την επόμενη εβδομάδα.

Ο Sir David Attenborough και η Βασίλισσα Ελισσάβετ περπατούν στους κήπους του Buckingham Palace για 90 λεπτά συνομιλώντας για τα δέντρα και τη φύση. Χωρίς καπέλο, αλλά στα εμπριμέ, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας χαίρεται τον ήλιο, τον περίπατο, τη φύση... μαζί με τον παλιό της γνώριμο, τον συνομήλικό της συγγραφέα – δημοσιογράφο και φυσιοδίφη. Στη συνέντευξη αναφέρεται στα αγαπημένα της σκυλιά, στο πραγματικό πάθος της για τα δέντρα και τη φύση... ένα αποκλειστικό ντοκιμαντέρ το "The Queen's Green Planet". Ενημερωτικά η συνέντευξη της βασίλισσας μαγνητοσκοπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι για το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ.

"Ο Πράσινος Πλανήτης της Βασίλισσας" παρουσιάζει μια ανάλαφρη Ελισάβετ, που αστειεύεται, ανησυχεί για την περιβαλλοντική καταστροφή και μιλά ακόμη και για τον θάνατό της. Η βασίλισσα βοήθησε προσωπικά την Αντζελίνα Τζολί στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ και οι τηλεθεατές θα ακολουθήσουν την Τζολί στη Ναμίμπια, όπου γίνεται μνεία για το Queen’s Canopy, το πρόγραμμα δράσης της βασίλισσας ώστε και οι 53 χώρες της Κοινοπολιτείας να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπέρ της προστασίας του πλανήτη. Σε κάποιο σημείο η ηθοποιός και ακτιβίστρια χαρακτηρίζει τη βασίλισσα "αξιαγάπητη κυρία".