Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018

H διάσημη βιολονίστρια Vanessa Mae στη καμπάνια της Ζωοφιλικής Ένωσης ΗλιούποληςΗ Vanessa-Mae είναι ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και ιδιαίτερα φιλόζωη. Έτσι η μια εκ των κορυφαίων βιολονιστριών του κόσμου συμμετείχε σε ένα βίντεο για τα σκυλάκια της Ελλάδας! Ανοίξτε την αγκαλιά σας & υιοθετήστε ένα αδέσποτο, το μότο για τα αδέσποτα από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης αναφέρει χαρακτηριστικά «Την υπέροχη Vanessa-Mae την ξέρετε! Το ότι ήμασταν καλεσμένοι στην συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο τον Οκτώβριο του 2017 επίσης το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι η Vanessa-Mae το βράδυ μετά την συναυλία της μας έκανε ένα υπέροχο δώρο. Και αυτό ήταν η συμμετοχή της σε ένα από τα σποτάκια μας.
Η Vanessa-Mae εκτός του ότι είναι από τις καλύτερες βιολονίστριες στον κόσμο λατρεύει τα ζώα και το έχει αποδείξει συμμετέχοντας ενεργά σε φιλοζωικές καμπάνιες του εξωτερικού. Με μεγάλη χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε την αγαπημένη μας Vanessa-Mae!».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ
Επιμέλεια Αγγλικών κειμένων Sophia Katsoulis. Σενάριο, κείμενα, επιμέλεια Project Αγγελική Παναγιωτοπούλου.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Vanessa-Mae και την ομάδα της για την τιμή που μας έκανε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπαναστασίου και την εταιρία Music Box Productions https://www.musicboxproductions.gr. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και την εταιρία PICME www.picme.gr για τα υπέροχα πλάνα, που τράβηξε με τα ζωάκια μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Βασίλη και στην Ντόνα και την εταιρία Domenica Productions https://www.facebook.com/Domenica-Productions-819854078222060/ για το θαυματουργό μοντάζ τους και που μας έσωσαν.

Για ακόμη μια φορά να σας υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι συντελεστές προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και οποιαδήποτε μετάδοση του spot από τα ΜΜΕ γίνεται αφιλοκερδώς» συνεχίζει η ανακοίνωση της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.
Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε ένα καινούργιο ζωάκι είναι να υιοθετήσετε ένα!
Θα έχετε την έμπειρη βοήθειά τους στο να βρείτε το συγκεκριμένο που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία και τον τρόπο ζωής σας, και όλο το χρόνο να το γνωρίσετε από κοντά και να δείτε πώς τα πάτε.
Η Ζωοφιλική Ένωση ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ βρίσκει το τέλειο ζωάκι για εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο...
www.zeil.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου