Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

1 εως 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - DINE ATHENS RESTAURANT WEEK



Η Alpha Bank διοργανώνει για τρίτη χρονιά το Dine Athens Εβδομάδα Εστιατορίων από την 1η έως την 11η Φεβρουαρίου 2018, που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια! Σε αυτή τη γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας με τίτλο “Dine Athens” προσκαλούνται όλοι να γευτούν ειδικά διαμορφωμένα μενού σε προνομιακές τιμές. Επιπλέον η ενέργεια είχε πολλαπλά οφέλη για τους συμμετέχοντες φορείς και εστιατόρια λόγω του εκτεταμένου πλάνου δημοσιότητας, αλλά κυρίως ενισχύθηκαν τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”.

Είναι σημειωτέον ότι πέρσι στο πλαίσιο της διοργανώσεως του 2ου “Dine Athens Restaurant Week”, από την 1η έως την 12 Φεβρουαρίου 2017 τονώθηκε η εστιατορική κίνηση στην πόλη σε μια off-peak περίοδο. Περισσότεροι από 12.500 Αθηναίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απήλαυσαν δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 120 επιλεγμένα εστιατόρια και σε ειδικές τιμές. Η Alpha Bank διοργανώνει για τρίτη χρονιά το Dine Athens με επιπλέον προσφορές για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank. Η γαστρονομική εβδομάδα της Αθήνας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τα δύο τελευταία χρόνια και συμμετέχουν κορυφαία Αθηναϊκά εστιατόρια.

Ειδικότερα, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, κατόπιν εκπτώσεως 20%, των €15, €30, €60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους. Επιπλέον επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.

Επίσης μη χάσετε το μεγαλύτερο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς στις 10 & 11 Φεβρουαρίου! Η Alpha Bank έχει τη χαρά να διοργανώσει ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Dine Athens Restaurant Week, με επίτιμο καλεσμένο τον Thomas Bühner. Ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin Γερμανός chef αφήνει για λίγο το εστιατόριό του La Vie στο ιστορικό κέντρο του Osnabrück και καταφθάνει στη Σπονδή αποκλειστικά για 2 βραδιές. 


Ο διάσημος σεφ με βαθμολογία 19/20 στον εξειδικευμένο στην υψηλή γαστρονομία γαλλικό οδηγό Gault&Millau, θα δημιουργήσει ένα ειδικό μενού 6 νέων gourmet πιάτων, ενώ οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά και να πάρουν μαζί τους το μενού της βραδιάς υπογεγραμμένο από τον ίδιο.


 
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου