Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

“ΛΗΜΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ” Γ. ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ ...θαλασσινά από οικογένεια!


Άλλον έναν Αύγουστο στη Λήμνο... τη πατρίδα του πατέρα μου! Αν και λίγες μέρες σε σχέση με τα ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια μου, οι διακοπές στο νησί πάντα είναι η αλμύρα, που αγαπώ!


Χρωστώ ένα αφιέρωμα στον εξάδελφο μου Γιώργο Κουτούκη στο μπλογκ μου GREEN EYE, που έχω γράψει για τόσα άλλα γύρω από τη διατροφή και προϊόντα. Πριν από 20 χρόνια ίδρυσε την εταιρεία «Λήμνου Θάλασσα», μια οικογενειακή επιχείρηση που τώρα στηρίζουν οι δυό γιοί του, Κώστας και Πέτρος Κουτούκης. 

20 χρόνια τώρα ταξιδεύουν τις θάλασσες του Αιγαίου με τον ιδιόκτητο στόλο της εταιρείας ψαρεύοντας με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Ο ιδρυτής Γιώργος Κουτούκης έφυγε σχετικά νωρίς από τη ζωή. Τα ανήψια μου όμως συνεχίζουν τη παράδοση, όπως εκείνος που μεγαλώνοντας στην θάλασσα με πατέρα ψαρά (τον αδελφό του πατέρα μου Κώστα) είχε ένα όραμα, να δώσει σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να δοκιμάσουν το χρυσάφι της Λήμνου.. τα αγαθά της θάλασσας…

Με πολύ προσωπική δουλειά και με στήριξη από τη σύζυγο του Δέσποινα, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα αρχικά με την Octapus ΓΕΩΡΓ.ΚΟΥΤΟΥΚΗΣ. Δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο και η σημερινή εταιρεία μεταποιεί αλιεύματα σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας εφαρμόζοντας πιστοποιημένα συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000 και Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (HACCP) ISO 22000:2005. 

 Συμμετέχοντας σε εκθέσεις όπως η DETROP 2017 στην Θεσσαλονίκη.

Όπως γράφουν και στο site www.limnouthalassa.gr … “η οικογενειακή παράδοση στο ψάρεμα, ο ιδιόκτητος στόλος μας, η αγάπη μας για τον τόπος μας αλλά και ο σεβασμός στην θάλασσά μας είναι όλα αυτά που μας κάνουν να προσπαθούμε για το καλύτερο. Με εμπειρία πολλών χρόνων, φέρνουμε στο τραπέζι εκατοντάδων πελατών μας φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από τις θάλασσές μας. Επίσης καταψύχουμε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους θαλασσινά αλιεύματα από την θάλασσα μας και φροντίζουμε να φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια κρατώντας μέσα τους όλη την φρεσκάδα των ελληνικών θαλασσών…”

Σχετικά πρόσφατα δημιούργησαν μια νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία «ΛΗΜΝΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑ» με σκοπό να αναδείξουν την αξία των ελληνικών αλιευμάτων, την ιστορία της Λήμνου, αλλά και την μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους. Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων πλαισιώνουν το νέο brand της εταιρείας μας. Φρέσκα αλλά και κατεψυγμένα ψάρια, μαλάκια και θαλασσινά, μαρινάτα, καπνιστά και αλίπαστα.

Στα καταγάλανα νερά του Βόρειου Αιγαίου ψαρεύουν, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον με τον ιδιόκτητο στόλο τους και επιλέγουν τα καλύτερα ψάρια και θαλασσινά, που καταλήγουν για επεξεργασία στο υπερσύγχρονο εργαστήριό τους στο Μούδρο.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μούδρος, Λήμνος τκ. 81401

info@limnouthalassa.gr /+30 22540 71001
Βιοτεχνία Επεξεργασίας Φρέσκων Αλιευμάτων
Παραδοσιακές θαλασσινές γεύσεις από τη Λήμνο
Φρέσκα ψάρια & Θαλασσινά
Κατεψυγμένα Αλιεύματα
Αλίπαστα
ΜαρινάταΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου