Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015

ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΣ - ΗΜΕΡΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ 2015 ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.... 22, 23 και 24 Μαΐου, η «Μικρόπολις», η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, διοργάνωση για παιδιά και γονείς, επιστρέφει με την πρότυπη γειτονιά της γεύσης και της διατροφής αποκλειστικά στις  «Ημέρες Γαστρονομίας» 2015.  Τα πρωινά του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138) θα πλημμυρίσουν  από  υπέροχες  γεύσεις  και  θρεπτικές  συνταγές.  Συναρπαστικές  αφηγήσεις,  βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά προγράμματα και μοναδικές εκδηλώσεις δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Από τις  10:00 το πρωί έως και  το μεσημέρι  στην εκδήλωση «Η Μικρόπολις των Γεύσεων στις Ημέρες Γαστρονομίας 2015», συμμετέχουν οι Μ.Κ.Ο. «Οργάνωση Γη» και «Μπορούμε», η «Lets Go Green», ο γνωστός chef Βησσαρίων Παρθένης, η Θέμις Καρδιόλακα με το αποκαλυπτικό «Mama Knows Seminar» κι αγαπημένοι συγγραφείς παιδικών βιβλίων από μεγάλους εκδοτικούς οίκους, θα μυήσουν και θα ταξιδέψουν μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά στο συναρπαστικό κόσμο της τροφής και της γεύσης.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της «Μικρόπολις» θα μάθουν τα πάντα για τη σωστή και υγιεινή διατροφή, το θέμα της σπατάλης φαγητού και την κομποστοποίηση. Θα μαγειρέψουν,  θα δοκιμάσουν, θα πειραματιστούν και φυσικά θα διασκεδάσουν παρέα με το Σπόρο, τον Τζακ και τη Φασολάδα, το Στρουμπουλό Τερατάκι, τον Βίτα και τη Μίνι... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου