Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Τα Angry birds στη μάχη για τη Κλιματική Αλλαγή



Ενόψει της Ημέρας της Γης στις 22 Απριλίου, η φινλανδική εταιρεία Rovio, που κυκλοφορεί τα διάσημα Angry Birds, ανακοίνωσε την παρουσίαση ενός παιχνιδιού με θέμα την Κλιματική Αλλαγή, το οποίο θα διατεθεί από τον προσεχή Σεπτέμβριο. 


Τα διάσημα Angry Birds δηλώνουν παρών στην παγκόσμια προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος και αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. Τα «αποκαλυπτήρια» θα συμπέσουν με μια σειρά πρωτοβουλιών των Ηνωμένων Εθνών στο πλαίσιο μιας εβδομάδας αφιερωμένης στο Κλίμα. Η Ημέρα της Γης εορτάστηκε για πρώτη φορά το 1970, πριν από 45 χρόνια και εορτάζεται κάθε χρόνο.

Οι πρωτοβουλίες αναλαμβάνονται ενόψει της κρίσιμης διάσκεψης για το Κλίμα, που θα λάβει χώρα στο Παρίσι το Δεκέμβριο 2015. H Μπλάνκα Γιούτι, στέλεχος της Rovio δήλωσε στο Bloomberg:  «Μπορείς να μάθεις πολλά για τον κόσμο γύρω σου, παίζοντας. Τα παιχνίδια συνομιλούν με σένα, δεν μιλούν σε εσένα».


Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί για το νέο παιχνίδι. Όμως αξίζει να σημειωθεί ότι τα Angry Birds είναι ένα παιχνίδι με παγκόσμια απήχηση καθώς μετρά 2,8 δισεκατομμύρια λήψεις (downloads) σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου