Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Τεχνική εξισορρόπησης του μαγνητικού πεδίου (EMF)

Οι επιστήμονες εδώ και χρόνια έχουν ανακαλύψει ότι υπάρχει μια ενέργεια, η οποία βρίσκεται παντού στο Σύμπαν και η οποία δεν είναι τοπική (non-local energy). Οι διάφοροι μύστες την αποκαλούσαν αιθέρα, πράνα, οργόνη... κι άλλες ονομασίες ανά τον πλανήτη. Οι επιστήμονες έχουν κάνει πολλά πειράματα και χρόνιες επιστημονικές μελέτες. Σήμερα οι επιστήμονες βεβαιώνουν ότι αυτή η ίδια ενέργεια αποτελεί βασικό συστατικό κάθε ανθρώπου και βασικό συστατικό του Συμπαντικού Δικτυώματος. Μέσα σε όλη τη Δημιουργία υπάρχουμε και ζούμε σε αρμονία και γαλήνη, ιδιαίτερα όταν η ροή αυτής της ενέργειας είναι ελεύθερη και ανεμπόδιστη. Αυτό το πετυχαίνουν όσοι η ενεργειακή τους ανατομία (το προσωπικό τους ενεργειακό δικτύωμα) είναι εναρμονισμένη με το Συμπαντικό Δικτύωμα.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι, που μέσα από πρακτικές κι έρευνες έχουν αναπτύξει μια Τεχνική Εξισορρόπησης του μαγνητικού πεδίου... δηλαδή μέσα από αυτή τη τεχνική αναπροσαρμόζουμε το ατομικό μας δικτύωμα και το εναρμονίζουμε με το δικτύωμα της Γης και του Σύμπαντος. Έτσι πετυχαίνουμε τη ροή, τη καθαρότητα και τη δύναμη για εξισορρόπιση και φώτιση. Τι έχει όμως αλλάξει... από τη φυσική μας εναρμόνιση και τώρα χρειάζεται αυτή η ευθυγράμμιση;  Γιατί δεν ήταν απαραίτητη μέχρι τώρα... και τι έχει μεσολαβήσει;  Πολλοί ανατρέχουν στα βιβλία του Κρύων για απαντήσεις. Συνοπτικά όμως οι ειδικοί λένε ότι από το 1987 έχει ξεκινήσει σταδιακά η μετάβαση των ανθρώπων σε ένα επίπεδο ανώτερης συνειδητότητας κι επίγνωσης. Αυτή η ενεργειακή αλλαγή ή μετάβαση γίνεται και μέσω φυσικών φαινομένων, όπως την αναπροσαρμογή του μαγνητικού (ενεργειακού) δικτυώματος της Γης. Ο ίδιος ο πλανήτης Γη εξελίσσεται κι αυτό δίνει τη δυνατότητα πλέον στους ανθρώπους να επιλέξουν να κάνουν τη μετάβαση στην εποχή της φώτισης και της ισορροπίας τους. 

Το δικτύωμα της Γης μεταλλάσεται τώρα και χρειάζεται να εναρμονίσουμε τα ατομικά μας δικτυώματα... για να ζήσουμε αρμονικά και γαλήνια πάνω στον εξελισσόμενο πλανήτη μας. Κι αυτές οι ατομικές μας αλλαγές πρέπει να γίνουν ομαλά και χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε από εμπειρίες και καταστάσεις οδυνηρές, γεμάτες στενοχώρια και πόνο.  Πως αποδεικνύεται αυτή η προσαρμογή της Γης;  Η αλλαγή του μαγνητικού δικτυώματος της Γης είναι κάτι πολύ προσφανή κι εκδηλώνεται μέσα από τη Κλιματική Αλλαγή, τους αλλεπάλληλους σεισμούς, τις πλημμύρες, τα ηφαίστεια, που ενεργοποιούνται και κάποια ακραία φαινόμενα. Οι ειδικοί εξηγούν ότι όλα αυτά τα φυσικά φαινόμενα είναι οι τρόποι μέσα από τους οποίους η Γη αναδιατάσσεται για να προσαρμόσει το δικό της δικτύωμα σε μία σύνδεση μεγαλύτερης ισορροπίας και ροής με το Σύμπαν.

Είναι γνωστό σε όλους ότι επιστημονικές αποδείξεις επιβεβαιώνουν τη μετακίνηση του Μαγνητικού Βορρά της Γης, όπως ακριβώς το είχε αναφέρει ο Κρύων. Πρακτικά οδήγησε και στην αλλαγή των σημάσεων σε όλα τα αεροδρόμια της Αμερικής κι αλλού για να είναι δυνατή η ασφαλής και σωστή πλοήγηση των αεροσκαφών. Από την άλλη η Τεχνική Εξισορρόπησης του μαγνητικού πεδίου μας, αποτελείται από τέσσερις φάσεις, που η καθεμία έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει προοδευτικά την ενεργειακή μας σύνδεση και ροή.  Οι συνεδρίες διαρκούν περίπου 1 ώρα η κάθε μία και μεταξύ δύο φάσεων απαιτείται ένα διάστημα τουλάχιστον 3 ημερών, ώστε να μπορέσει να αφομοιωθεί πλήρως η ενεργειακή αλλαγή.  


 Έτσι οι ειδικοί για να συνδημιουργήσουμε τη πραγματικότητα μας στη Νέα Ενέργεια έχουν αναπτύξει τα εξής:
ΦΑΣΗ Ι – Αγάπη και Σοφία – Νους και Καρδιά:  καταπολέμηση του στρες, ευζωία, καθαρίζονται «μπλοκαρίσματα» της καρδιάς, ενδυνάμωση της σύνδεσης καρδιάς & νου, μεγαλύτερη εσωτερική σοφία...
ΦΑΣΗ ΙΙ – Αυτο-διεύθυνση και Αυτο-υποστήριξη : απελευθέρωση από ενεργειακά «μπλοκαρίσματα» του παρελθόντος με ήρεμο και απαλό τρόπο, ενισχύει την Αυτο-διεύθυνση και την Αυτο-υποστήριξη με σκοπό την απενεργοποίηση επαναλαμβανόμενων μοτίβων του παρελθόντος, που αφορούν είτε τις σχέσεις μας, είτε τα οικονομικά μας, είτε τα επαγγελματικά μας...
ΦΑΣΗ ΙΙΙ – Ακτινοβολία της Ενέργειας του Πυρήνα: βοηθάει την αυξημένη ροή της πνευματικής ευφυίας στην καθημερινή μας ζωή. Έτσι έρχονται νέες εμπειρίες και νέες ενοράσεις σχετικά με την ιδιαιτερότητα της  ψυχής μας. Μπορεί οι εξωτερικές καταστάσεις να μην αλλάζουν, αυτό που αλλάζει όμως είναι ο τρόπος που εμείς τις αντιμετωπίζουμε κάθε φορά. Όταν έχουμε ενδυναμωμένη την ενέργεια του πυρήνα μας και είμαστε στο κέντρο μας, οι εξωτερικές καταστάσεις δε μας δημιουργούν πλέον ανισορροπία και έτσι εμείς παραμένουμε δυνατοί και γαλήνιοι...
ΦΑΣΗ ΙV – Ενεργειακή Εκπλήρωση :  φάση στην οποία μας δίνεται η δυνατότητα μέσω της εξισορρόπησης να συνδημιουργήσουμε το μέλλον, που επιθυμούμε για τους εαυτούς μας σε επίπεδο υλικό, συναισθηματικό και πνευματικό ... και να χρησιμοποιήσουμε τη ροή και ενέργεια του Συμπαντικού Δικτυώματος για να αλλάξουμε τη τωρινή μας πραγματικότητα.