Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η χρήση της Ιόχρου Πυρός




Πριν κανά δυό μήνες έξω από μια έκθεση, μου μοίρασε διαφημιστικό καρτελάκι ένας για τη μέθοδο του ιόχρου πυρός. Χαμογέλασε όταν παραλαμβάνοντας το διαφημιστικό έδειχνα να καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι η ιόχρους ενέργεια, αλλά από την άλλη σκέφτηκα πόσοι άλλοι γνωρίζουν παραλαμβάνοντας το,  τι είναι αυτή η πνευματική ενέργεια; Κάποιοι εκπαιδευτές μέσω καθοδηγούμενων διαλογιστικών τεχνικών και τεχνικών χαλάρωσης και οραματισμού, εφελκύουν μαγνητικά το Ιόχρου Ενεργειακό πεδίο, το οποίο δρα καθαρτήρια σε πολλαπλά επίπεδα. Μέσω της αύρας μας εξαλείφεται ο πυρήνας της αρρώστιας, η ιόχρους ενέργεια διεισδύει καθαρίζοντας και εξαγνίζοντας τον άνθρωπο από προβλήματα του αιθεροφυσικού, συναισθηματικού και νοητικού σώματος.

Σύμφωνα με έρευνες, διάφορα αρνητικά συναισθήματα όπως ο θυμός, ο φόβος, το μίσος, η θλίψη... δημιουργούν ποσότητες τοξινών, που το σώμα δεν μπορεί να αφομοιώσει και δημιουργούν εσωτερικές μολύνσεις, ψυχολογικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Με τη χρήση όμως του Ιόχρου Πυρός αυτά απομακρύνονται. Η ιόχρους ενέργεια είναι μια υψηλής συχνότητας πνευματική ενέργεια, που αυξάνει το επίπεδο της συνειδητότητάς μας, θεραπεύει το φυσικό μας σώμα, το νοητικό, το συναισθηματικό και βοηθά να βγουν οι ψυχικές μας ποιότητες στην επιφάνεια. Είναι μια θεραπευτική καθαρτήρια ενέργεια, που διεισδύει στην αύρα μας ανανεώνοντας τα κύτταρα του σώματος μας. Πως επιτυγχάνεται αυτό;  Σύμφωνα με τη μέθοδο αυτή επιτυγχάνεται με την επιστήμη του Εκφωνημένου Λόγου. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μέθοδος αυτή αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχοσωματικής εναρμόνισης, ευθυγράμμισης με τον πυρήνα της υπόστασης μας και αποτελεί τον πιο γρήγορο τρόπο για να επιταχύνουμε την πνευματική μας ανάπτυξη, με αποτέλεσμα την εξισορρόπηση – εναρμόνιση των ενεργειακών μας κέντρων «τσάκρα» - και του φυσικού συναισθηματικού και νοητικού μας σώματος. Το συναισθηματικό μας σώμα οφείλει να είναι το σώμα εκείνο, που εκφράζει τις ανώτερες θεϊκές ποιότητες και αρετές. Όταν είναι εκτός ελέγχου... όπως συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους σήμερα, όχι μόνο επιβρύνει εμάς, αλλά και με τις δυνατές αναθυμιάσεις, που εκπέμπονται από όλους τους μυς μας, επιβαρύνονται και επηρεάζονται όσοι άνθρωποι είναι αδύναμοι και επιρρεπείς σε χαμηλοκραδασμικές δονήσεις και καταλαμβάνονται από τα εκπεμπόμενα από όλους μας αισθήματα βίας, θλίψης, πανικού, φόβου... κ.ο.κ.


Μέσα στα πλαίσια μιας ατομικής ή ομαδικής συνεδρίας με την Ιόχρου Ενέργεια στόχος είναι η αναβάθμιση της ποιότητας της καθημερινής μας ζωής και η αποκατάσταση της επαφής με τον ανώτερο εαυτό μας βιώνοντάς τον και αφαιρώντας ότι δεν αποτελεί τμήμα του. Το Ιόχρου Πυρ ή Μωβ Φλόγα, απελευθερώνει και εξισορροπεί τις δημιουργικές δυνάμεις μέσα μας, συμβάλλοντας θετικά στις κλίσεις μας, το επάγγελμα μας, τα ταλέντα μας ή ικανότητες μας συμβάλλοντας παράλληλα στην αυτοεπίγνωση μας. Και σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος, αποτελεί ένα δώρο των πνευματικών δυνάμεων στην ανθρωπότητα προκειμένου να εξαλειφθούν οι δυσαρμονίες και ατέλειες και να επανέλθει στο ανθρώπινο γένος αγάπη, έλεος, ομορφιά, αλήθεια, εξαγνισμός, αφυπνισμένη συνείδηση. 

Η βιοενεργειακή ευθυγράμμιση και κάθαρση με τη χρήση της Μωβ Φλόγας είναι μια ολιστική καθαρτήρια εξαγνιστική αποκατάσταση όλων των σωμάτων μας. Ενδυναμώνει και ισχυροποιεί τις ψυχικές δυνάμεις όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο, αλλά κι αυτές που διαμορφώνουν το παγκόσμιο εκείνο δίκτυο καλής θέλησης και αγάπης για το «ευ ζην» του ανθρώπου και του πλανήτη μας. Η Ιόχρους Ενέργεια είναι συμπυκνωμένη ενέργεια, η οποία «λειώνει», μετασχηματίζει τις μη αγνές ουσίες μέσα μας, δίνει ένα θετικό στροβιλισμο στα άτομα και ηλεκτρόνια, ούτως ώστε να ανυψωθεί ο κραδασμός τους. Διεισδύει στη μοριακή δομή της ύπαρξης του ατόμου, απομαγνητίζοντας και αφαιρώντας τα «συναισθηματικά μπάζα», δίνοντας μας την ικανότητα να επιτύχουμε υψηλότατα επίπεδα προσωπικής ανάπτυξης, ισορροπίας και ευεξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου