Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο γνωστός Σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης ξεκινά συνεργασία με την tensteps10Ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης «ο Σεφ των αρωματικών», μετά από ένα δημιουργικό καλοκαίρι στην Κρήτη, επιστρέφει στην Αθήνα και ταξιδεύει στο εξωτερικό. Για έναν ταξιδιάρικο χειμώνα ετοιμάζεται λοιπόν, ο σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης…. Dubai, Ελβετία, Αμερική. Στην Ελβετία τον εκθειάζουν για τη δημιουργική του κουζίνα. Για την Ελλάδα, ο σεφ εγκαινιάζει μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την νεοσύστατη εταιρία «tensteps10», η οποία λειτουργεί σε μορφή πλατφόρμας.

Ο σεφ γίνεται επίσημος συνεργάτης της tensteps10 στον τομέα της εστίασης. Έτσι η από χρόνια ιδεολογική στάση του Γιάννη Μπαξεβάνη, να στηρίζει την εξάπλωση της μαγειρικής γνώσης και εμπειρίας σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και όλες τις ηλικίες βρίσκει την στήριξή της από την concept manager της tensteps10, Ιωάννα Σταβάρα και μαζί υπόσχονται την κάλυψη των αναγκών της “σημερινής” Ελληνικής γαστρονομίας σε όλη την περιφέρεια. 

Η ιδέα έχει δημιουργηθεί εδώ και 3 χρόνια στο μυαλό του Γιάννη Μπαξεβάνη και της Ιωάννας Σταβάρα και πραγματοποιείται τώρα μετά από μία πολύ καλή προετοιμασία. Η ιδέα θα έχει έδρα στη Λάρισα με τις δραστηριότητές της να επεκτείνονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη συμμαχία αυτή θα μπούνε ειδικοί και εταιρίες από όλους τους χώρους, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας.

Πάντα σύγχρονος ο Γιάννης Μπαξεβάνης, δημιουργός ιδεολογικών τάσεων στον χώρο της εστίασης και υποστηρικτής της ομαδικότητας, εργάζεται με ενθουσιασμό για την ανάπτυξη της ιδέας αυτής. Στόχος του Γιάννη Μπαξεβάνη και της Ιωάννας Σταβάρα είναι να ενώσουν όλους τους ειδικούς του χώρου σε ένα κοινό σκοπό.

Επίσης συνεχίζει με επιτυχία το Catering Μπαξεβάνη, που σας δίνει τη δυνατότητα να συνθέσετε το δικό σας ιδιαίτερο μενού σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εκδήλωσης σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει διάφορες επιλογές σε welcome, ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα, γλυκά, ποτά κ.α.