Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το εντυπωσιακό Xscape στη Γλασκώβη



Το καλοκαίρι κατά την επίσκεψη μου στη Σκωτία, η Shona Lewendon θέλοντας να με ευχαριστήσει με ξενάγησε σε ένα από τα μεγαλύτερα ψυχαγωγικά κέντρα της Αγγλίας, το Xscape! Μετά τη βόλτα μας στο κέντρο της Γλασκώβης, έστριψε με το αυτοκίνητο στο Kings Inch Road στη περιοχή Breahead, Strathclyde, όπου βρίσκεται ίσως ο απόλυτος ψυχαγωγικός προορισμός... ιδιαίτερα για οικογένειες.

Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις αληθινές χιονοδρομικές πίστες σκι μέσα σε κλειστό εσωτερικό χώρο... τόσο τεράστιες... που θα μπορούσες να ξεχάσεις ότι δεν είσαι σε κάποιο βουνό με αληθινό χιόνι. Βέβαια το ψυχαγωγικό κέντρο έχει και άλλα εντυπωσιακά... όπως cool bars και εστιατόρια, cinema και extreme activities, ορειβασία, μίνι γκολφ, bowling, laser games... όλα κάτω από μια στέγη!

Λειτουργούν 12 screen Odeon cinema, 14 εστιατόρια και καφετέριες, αλλά επίσης στο ισόγειο μια συλλογή από best urban, ρούχα και adventure retailers... μάλιστα εντυπωσιακή κινηματογραφική αίθουσα 6D και άλλα περισσότερα.  

Σας συστήνω το εκπληκτικό κινέζικο εστιατόριο, όπου λειτουργεί με μπουφέ και θέα στις πίστες χιονιού! Οι πίστες χιονιού πρέπει να είναι οι μεγαλύτερες indoor, που υπάρχουν στην Αγγλία και προσφέρεται πολύ για αρχάριους του σκι. 

Υπάρχει bowling με 22 λωρίδες...κι αυτό εντυπωσιακά μεγάλο, αλλά και ο τοίχος για rock climbing είναι ένας από τους μεγαλύτερους freestanding climbing walls στη Μ.Βρετανία! Ζήστε επίσης την art aerial adventure course, ζήστε την εμπειρία του worlds first passenger carrying robot ή πηδήξτε «jump and freefall» στο Fandrop

Επίσης στο Xscape του Braehead υπάρχει το Paradise Island ένα μίνι γκόλφ με δύο καταπλητικά γήπεδα με 18 τρύπες το καθένα σε μια έκταση μεγαλύτερη από 20,000 sq/ft.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου