Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάριο «Κρητικής Δημιουργικής Κουζίνας» από την Gastronomy Essentials Ltd



Η Gastronomy Essentials Ltd. σε συνεργασία με το εστιατόριο "ΑΥΛΗ" στο Ρέθυμνο της Κρήτης, παρουσιάζουν ένα μοναδικό 3 ήμερο Σεμινάριο "Υψηλής Γαστρονομίας" με τον Executive Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.
Το σεμινάριο "Κρητικής Δημιουργικής Κουζίνας" θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 2, Τρίτη 3, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013. Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες Μάγειρες, Chef, ιδιοκτήτες εστιατορίων και Στελέχη Ξενοδοχείων.

Λίγα λόγια για τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη.
Ύστερα από 16 χρόνια στο Μαϊάμι και έχοντας εργαστεί σε ορισμένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο κόσμο, όπως Plaza Athenee (Alain Ducasse), Noma (Rene Redzepi), "Quique Dacosta" το ομώνυμο εστιατόριο του Ισπανού Chef κτλ. o Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης θα παρουσιάσει "Κρητική Δημιουργική Κουζίνα" με μοντέρνες τεχνικές, που χρησιμοποιούνται από τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως σήμερα.