Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Η ετήσια γιορτή του Δημήτρη Γρηγοράκη για τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣΧθες 16 Οκτωβρίου ήταν η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και επίσης τα γενέθλια του φίλου διάσημου διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη. Καμιά φορά λες ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο κι απλώς κάποιοι γεννιούνται για αυτό ακριβώς, που κάνουν και το κάνουν με επιτυχία! 
 

Ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης με την επιστημονική ομάδα του «Λόγω...διατροφής» (www.logodiatrofis.gr) με το ομώνυμο περιοδικό τους διοργάνωσαν ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση με σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου, υγιεινά και γευστικά». 
 

Έτσι από τις πρωϊνές ώρες στον πεζόδρομο της οδού Δελφών & Σκουφά στο Κολωνάκι εξελίχθηκε η εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής με ενημέρωση και παρουσίαση προϊόντων. 
Δημήτρης Γρηγοράκης, Ηλέκτρα Κουτούκη   -  Dimitris Grigorakis, Electra Koutouki
Το βράδυ στον ίδιο χώρο του «Εν Δελφοίς» έγινε και το πάρτυ, όπου βρέθηκαν πολλοί φίλοι του Δημήτρη από όλους τους χώρους. Όλοι ήρθαμε να ευχηθούμε στον φίλο Δημήτρη χρόνια πολλά για τα γενέθλια του, αλλά και πάντα επιτυχίες στο έργο του για υγιεινή διατροφή.
 

Όπως δηλώνει και στο editorial του τεύχους Σεπτεμβρίου «Λόγω...διατροφής», η παιδική παχυσαρκία αποτελεί σοβαρό πρόβλημα για τη πατρίδα μας, που απαιτεί άμεση λύση. Οι γονείς ας δώσουμε το καλό παράδειγμα στα παιδιά μας υιοθετώντας στην καθημερινότητα μας τους κανόνες της σωστής διατροφής κι ευτυχώς διαιωνίζουμε τη μεσογειακή. 
Ντέσυ Κουβελογιάννη, Ηλέκτρα Κουτούκη  -   Dessy Kouveloyianni Electra Koutouki


Πληροφορίες επίσης www.apisxnansis.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου