Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Νέα καμπάνια της GREENPEACE «Tρώει φυτοφάρμακα; Βοήθησέ μας να μάθουμε»



Θέλεις το καλύτερο για εσένα και τα παιδιά σου; Ακολουθείς υγιεινή διατροφή, πλούσια σε φρούτα και λαχανικά; Πολύ καλά κάνεις! Η Greenpeace ζητάει τη συμμετοχή σας στη νέα της καμπάνια – δημοσκόπηση.  Αφού εντόπισαν 27 διαφορετικές χημικές δραστικές ουσίες σε δείγματα από μήλα, μπανάνες, αχλάδια, πατάτες, καρότα και κολοκύθια, τα οποία πωλούνται στη χώρα μας...  που είναι ύποπτες καρκινογενέσεων, έχουν εξαιρετική τοξικότητα, μπορεί να βλάψουν το έμβρυο κατά τη διάρκεια της κύησης και πολλά άλλα.



Η λύση δεν είναι να σταματήσεις να καταναλώνεις φρούτα και λαχανικά, αλλά να απαιτήσεις να μάθεις περισσότερα. Με τη δική σου βοήθεια θα πραγματοποιήσουν  στην GREENPEACE περισσότερες αναλύσεις σε διαφορετικά προϊόντα και θα απαιτήσουν τα τρόφιμα, που καταναλώνουμε να παράγονται με τρόπο βιώσιμο, που προστατεύει το περιβάλλον και την υγεία μας.

Μήνυμα της καμπάνιας «Βοήθησέ μας να… το αναλύσουμε! Διάλεξε το ποσό που μπορείς να διαθέσεις και πες μας ποιο φρούτο και λαχανικό θέλεις να αναλυθεί στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου