Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η Emirates δίνει $150 χιλιάδες για τη πιο έξυπνη ιδέα «Για ένα πιο πράσινο μέλλον»



Η αεροπορική εταιρεία Emirates απευθύνεται σε οποιαδήποτε μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία ή διατήρηση του περιβάλλοντος  ή πολίτη, για να παρουσιάσει ένα έργο με σαφή περιβαλλοντικά αποτελέσματα. Η πρωτοβουλία έχει τίτλο «Για ένα πιο πράσινο μέλλον» και η εταιρεία θα διαθέσει 150.000 δολάρια για την ιδέα, αλλά και την οικονομική υποστήριξη έργων για την προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος. Τα χρήματα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ήδη έχουν συγκεντρωθεί από τα εσωτερικά προγράμματα ανακύκλωσης, που υλοποιούνται σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου Emirates. Η Emirates ανακυκλώνει υλικά συνολικού όγκου που ξεπερνούν τα 5 εκατομμύρια κιλά ανά έτος, μέσω διαφόρων προγραμμάτων στο Ντουμπάι. 

Η επιτυχία του προγράμματος ανακύκλωσης της Emirates, τους παρακίνησε να βρουν τον τρόπο, ώστε αυτά τα κεφάλαια να επενδυθούν πίσω στην κοινωνία. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι υποψήφιοι, που θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για την πρωτοβουλία «Για ένα πιο πράσινο μέλλον» θα περάσουν από δύο στάδια αξιολόγησης. Οι προτάσεις που θα υποβληθούν, θα αξιολογηθούν πρώτα από Επιτροπή της Emirates, η οποία θα απαρτίζεται από ανώτερα στελέχη του Ομίλου, Μέλη του Τμήματος Περιβάλλοντος και μία επιλογή από EmChamps (προσωπικό του Ομίλου Emirates με πάθος για περιβαλλοντικά θέματα). Και οι προτάσεις, που θα ανταποκρίνονται στα κριτήρια ανάθεσης του έργου και τις προσδοκίες της κριτικής επιτροπής θα κληθούν να συμμετάσχουν στο δεύτερο στάδιο, κατά το οποίο οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν αναλυτικά  το έργο τους στην επιτροπή της Emirates, για την τελική αξιολόγηση. 
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς και τα κριτήρια συμμετοχής στην πρωτοβουλία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.emirates.com/greenertomorrow.
Επιπλέον, όσοι επιθυμούν να προτείνουν έναν οργανισμό, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία του οργανισμού, όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας, και ηλεκτρονική διεύθυνση στο greenertomorrow@emirates.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου