Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Διάσημα κοκτέηλς


Shirley Temple
Υλικά (1 ποτήρι)
120 ml τζίντζερ έιλ
½  κουταλάκι  γρεναδίνη
1 ροδέλα πορτοκάλι
2-3 παγάκια
1 φλούδα λεμονιού (κομμένη σε σπείρα)
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο κολονάτο ποτήρι ανακατέψτε όλα τα υλικά και τελευταία ρίχτε τα παγάκια. Γαρνίρετε με τη φλούδα του λεμονιού στα χείλη του ποτηριού.


Bitter Apples
Υλικά (2 ποτήρια)
250 ml χυμός μήλου
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
1 κουταλάκι Ανγκοστούρα
½ κουταλάκι ζάχαρη άχνη
2 κερασάκια μαρασκίνο
4-6 παγάκια
2 φέτες μήλο
Εκτέλεση
Ανακατεύετε το χυμό λεμονιού, την Ανγκοστούρα και την άχνη σε ένα μπολάκι και έπειτα μοιράζετε το μείγμα σε δύο κολονάτα ποτήρια κρασιού. Προσθέτετε το χυμό μήλου και ρίχνετε τα παγάκια.  Ανακατεύετε και στολίζετε τα ποτήρια με τις δύο φέτες μήλο και τα κερασάκια.

Χυμός ντομάτα – καρότο – κόκκινη πιπεριά
Υλικά (3 ποτήρια)
3 ντομάτες (κομμένες στα 4)
2 καθαρισμένα καρότα (κομμένα σε ροδέλες)
2 πιπεριές (κομμένες σε κομμάτια)
Εκτέλεση
Ρίχνετε όλα τα υλικά στον αποχυμωτή. Ανακατεύετε και σερβίρετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου