Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Responsible Travel Week 2013



11 - 17 ΦΕΒ.  Εβδομάδα Ταξιδιού με οικολογική συνείδηση

Κάθε ταξίδι είναι μοναδικό, διαφορετικό στα τοπία και στους χαρακτήρες. Ξεκινάει σήμερα σε πολλές χώρες του πλανήτη με διάφορες εκδηλώσεις ο εορτασμός της Εβδομάδας Ταξιδιού με οικολογική συνείδηση ( 11-17 Φεβρουαρίου 2013). Είναι η πέμπτη χρονιά, που διεξάγεται και ο εμπνευστής Ron Mader μας προτρέπει να «ερωτευθούμε» την Εβδομάδα & το ταξίδι με υπεύθυνη συμπεριφορά και σεβασμό στο  περιβάλλον.   
Η φετινή εβδομάδα  11-17 είναι ένα ανοιχτό σε όλους μη συμβατικό  συνέδριο, που συμβαίνει στο Planeta.com   Ο διάλογος ανάμεσα στους ανθρώπους από όλο τον κόσμο και τις τοπικές κοινωνίες είναι σημαντικότατος. Η Responsible Travel Week είναι γνωστή κι ως Responsible Tourism Week και μπορείτε να ασχοληθείτε αν ενδιαφέρεστε και σας εμπνέει με πολλούς τρόπους. Το ταξίδι αποκτάει καινούργιο νόημα και η ζωή επιφυλάσσει να μας δώσει μοναδικές εμπειρίες. Η Εβδομάδα αυτή αφιερωμένη στον υπεύθυνο τρόπο ταξιδιού, αφορά  ταξίδια με σωστή ευσυνείδητη μετακίνηση, τοπικές δράσεις, οικοτουρισμό...   
 
Μπορείτε να δημοσιεύσετε απόψεις και εκδηλώσεις σας στη σελίδα στο Facebook ή μέσω Twitter. Γιορτάστε τα αισθήματα για τη βιωσιμότητα, τη συνύπαρξη του εαυτού μας με το περιβάλλον...  Γεννιέται ένας νέος ταξιδιώτης, που δεν ενδιαφέρεται μόνο για τις σφραγίδες στο διαβατήριο, αλλά να μετουσιώσει πολιτιστικές εμπειρίες ως μια ευκαιρία για να νιώσει μοναδικές απολαύσεις  και να ευχαριστηθεί τα καλά πράγματα της ζωής. Είναι η αναζήτηση του σύγχρονου κόσμου για μια αλλαγή... που δεν είναι μόνο η Κλιματική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου