Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

το νησί σε σχήμα καρδιάς, Τavarua


Σκεφτόμουν ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ήθελα να διαλέξω ένα ρομαντικό μέρος για να το παρουσιάσω... αφιερωμένο στους ερωτευμένους. Και ναι, το νησάκι αυτό στη δυτική πλευρά των εξωτικών Φίτζι είναι πραγματικά το «νησί της καρδιάς». 
Το Tavarua έχει το σχήμα καρδιάς, που το ‘χει κάνει διάσημο, περιτριγυρισμένο από κοριαλιογενή ύφαλο, έχει έκταση μόλις 29 acres (120,000 m2) και βρίσκεται κοντά στο κυρίως νησί του Fijian συμπλέγματος, το Viti Levu. Είναι ένας  παράδεισος του Ειρηνικού, που με το σχήμα του έχει γίνει σήμα κατατεθέν και ξεχωρίζει μέσα στα γαλαζοπράσινα νερά του ωκεανού.   
Οι τουρίστες  χαίρονται πολλές δραστηριότητες όπως surfing, sport fishing, scuba diving, snorkeling, kayaking... μάλιστα υπάρχουν κυρίως 7 surfing breaks για καλό σέρφινγκ με πιο γνωστή τη Cloudbreak, όπου τα κύματα σπάνε κυριολεχτικά πάνε στον ύφαλο, ενώ στο νησάκι διοργανώνονται πολλοί ετήσιοι διαγωνισμοί σέρφινγκ. 
Σίγουρα ο παράδεισος των δυτών και σέρφερ απανταχού! Γύρω γύρω έχει πολλές αμμώδεις παραλίες για να κάνετε βουτιές, αλλά και πλούσια εξωτική βλάστηση...  Στο νησί υπάρχει ένα resort, που φέρει και τ’ όνομα του νησιού και που προσφέρει υψηλής ποιότητας διαμονή με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.  Το απέραντο γαλάζιο είναι το καλύτερο δώρο για ένα αγαπημένο μας πρόσωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου