Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

σεφ Βαγγέλης Δρίσκας



Ο αγαπημένος μας σεφ Βαγγέλης Δρίσκας είχε δηλώσει σε συνέντευξη στο περιοδικό Golden Flower, ότι  τα νέα παιδιά, που ακολουθούν το επάγγελμα του σεφ, οφείλουν να ψάχνουν, αν το έχουν μέσα τους, αν θέλουν να το κάνουν…  Επίσης να αγαπήσουν τα υλικά με τα οποία δημιουργούν. Φαίνονται πολλά για τη ψυχολογία των μαγείρων από την επιλογή και χρήση των υλικών…  Για εκείνον είναι καλό να ακολουθούν την αναζήτηση της πληροφορίας, το κάτι καινούργιο. Σεμινάρια μαγειρικής για 4ο χρόνο http://www.testkitchen.gr Τα φρέσκα αρωματικά – μυρωδικά είναι τα αγαπημένα του υλικά και τα χρησιμοποιεί στις συνταγές πάντα, όπως βασιλικός, θυμάρι, δεντρολίβανο, ρίγανη… Ένα καλό μυστικό μαγειρέματος στη σχάρα είναι να ρίχνετε φρέσκια ρίγανη στη σχάρα ή μαντέμι, για ακόμη περισσότερη μυρωδιά. Αγαπημένο του πιάτο το ψάρι με αρωματικά στη λαδόκολλα, οτιδήποτε ψάρι από συναγρίδα μέχρι λαβράκι ή μελανούρι…